Zelfstandig werkend kok

De Harmonie Topper uit de keuken gezocht!

Wat kunnen we jullie leren? • Draai mee tijdens onze a la carte lunch, die elke twee maanden varieert. • Onze besloten partijen heeft veel variatie waardoor geen een week het zelfde is en het menu veel varieert. • Wil je je specialiseren? Wij gaan op cursus bij onze leveranciers om ons meer te verdiepen in ons mooie vak. • Je draait elke werkdag een mise en place waar veel technieken de revue passeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een positieve werkinstelling, is leergierig en is meedenkend.

Wat biedt het bedrijf?

Waarom wil je bij de De Harmonie komen stage lopen? • Gunstige werktijden • Een gloednieuwe horecazaak in het prachtige dwaalgebied • Doorgroei mogelijkheden • Opties voor het volgen van cursussen en opleidingen op kosten van de zaak • Je creatieve ei kwijt kunnen • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder