Manager / ondernemer horeca

Het Nut Uitdagende Stageplaats Manager / Ondernemer Horeca en Horeca bij Unieke Vergaderlocatie - Het Nut in Beesd

Plaats wordt in overleg met de student ingevuld, maar een deel van de inhoud zal zijn: • Ondersteuning bieden bij het onderhoud van onze unieke vergader- en evenementenlocaties, inclusief vergaderruimtes, terrassen, keukens en ontvangstgebieden. • Assisteren bij het voorbereiden en klaarzetten van vergaderruimtes, inclusief inrichting en technische apparatuur. • Uitvoeren van horecataken vanuit ons centrale hart in de zaak, inclusief bediening en schoonmaak. • Meewerken aan de implementatie van gezondheids- en veiligheidsprocedures. • Ondersteuning bieden bij de coördinatie van evenementen en bijeenkomsten.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Uitstekende communicatievaardigheden en een gastvrije houding • Goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail • In staat om zelfstandig en als deel van een team te werken • Basis kennis van Microsoft Office-pakketten

Wat biedt het bedrijf?

• Een levendige en creatieve werkomgeving in midden van het land • Praktische ervaring met horecataken in een unieke context. • De kans om waardevolle werkervaring in de evenementen- en vergaderbranche op te doen. • Begeleiding van ervaren professionals in de branche • Een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand op basis van een fulltime stage* • Goede begeleiding on the job, een SBB erkende praktijkbegeleider. • We gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct. Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct, dan worden volledige OV-reiskosten vergoed. Reis je in deze situatie met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van € 0,21 cent per km met een maximum 40 km enkele reis. • Een fulltime stage is 38 uur per week, wat gelijk staat aan een stageweek van 5 dagen. Minder in ove • De werkzaamheden zijn doordeweeks en van maandag-vrijdag. Niet in het weekend!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder