Zelfstandig werkend kok

De Suikerkist Zelfstandig werkend kok

Suikerkist staat bekend om haar goede sfeer, gezellige personeel en relaxte vibe. We serveren zowel lunch als avondeten, waarbij onze een uitgebreide lunchkaart verschillende broodjes, salades en tosti’s biedt. Het diner bestaat uit diverse 'urban street foods'. Er is keuze uit diverse pizza's, pasta's, verschillende burgers en meer. Suikerkist valt onder Van Asch Horeca waardoor we je meerdere doorgroei mogelijkheden kunnen bieden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb je een passie voor koken of ben je juist creatief in de keuken en wil je leren koken? Ben je flexibel beschikbaar en vind je onregelmatig werken geen probleem? Dan zit je bij ons goed!

Wat biedt het bedrijf?

Na het aflopen van je stage contract is er de mogelijkheid om te kijken naar de mogelijkheden voor een verdere carrière bij Suikerkist!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder