Schoonheidsspecialist

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill Bij BLUE werken alle medewerkers samen aan 1 doel: onze gasten een onvergetelijk dagje ontspanning bezorgen.

Bij BLUE werken alle medewerkers samen aan 1 doel: onze gasten een onvergetelijk dagje ontspanning bezorgen. Wij willen dat iedere gast gelukkiger, meer ontspannen en gezonder huiswaarts keert. Dit bereiken wij met een gastvrije en persoonlijke benadering en een constante kwaliteit van al onze producten en diensten. Of je nu werkt als receptionist, schoonheidsspecialist : iedere rol binnen een BLUE locatie is voor ons even belangrijk en waardevol. Alle medewerkers werken met volle enthousiastme en passie om onze gasten zo optimaal mogelijk te laten genieten. Dit doen we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. We vinden het hierbij belangrijk dat we nauw samenwerken met elkaar en plezier hebben in wat we doen. Als onze medewerkers lekker in hun vel zitten, stralen ze dat ook uit richting onze gasten. En dat vinden wij belangrijk! Wil jij ook een bijdrage leveren aan een onvergetelijk dagje wellness voor onze gasten? Kom dan

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij gaat verschillende werkzaamheden uitvoeren bij BLUE; dé wellness-, spa- & beautylocaties van Fletcher Hotels! Hier genieten onze gasten van luxe sauna- en wellnessfaciliteiten, behandelingen en de heerlijkste verantwoorde en gezonde gerechten. Beleving staat bij BLUE centraal en verwachtingen worden graag overtroffen! Jij gaat bij BLUE leren over Wellness rituelen en verschillende behandelingen. Daarnaast leren wij jou ook de Front Office werkzaamheden die hierbij komen kijken; jij leert onder andere hoe je behandelingen kan inplannen en hoe je gasten kan inchecken en uitchecken Jij als Leerling Beauty & Wellness ondersteunt het BLUE Wellness team. Jij leert hoe het is om een aanspreekpunt te zijn voor onze gasten.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden Een fijne vergoeding. Ruimte om te verdiepen in zelf opgemaakte praktijkopdrachten. Écht de leukste collega’s. Volop doorgroeimogelijkheden. Flexibele werktijden- en dagen. Een strippenkaart met verschillende voordelen zoals hoge kortingen op hotelovernachtingen, een dagje Wellness met korting, 50% korting voor een sterrenlunch, 50% korting op Fletcher Events en meer. Deze voordelen kun je ook delen met je familie en vrienden. Wij vragen: Als Leerling Beauty & Wellness volg je een relevante opleiding. Hierdoor heb je al wat voorkennis. Jij houdt van variatie. Je geniet van de diverse werkzaamheden en staat open voor verschillende werktijden. Jij bent gastvrij en hebt een representatieve uitstraling. Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie. Lekker actief bezig. Jij bent enthousiast en kan niet wachten om al werkend te leren bij BLUE!

Wat ga je leren?

  • Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren
  • B1-K1-W1 Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
  • B1-K1-W2 Voert een gezichtsbehandeling uit
  • B1-K1-W3 Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
  • B1-K1-W4 Voert een lichaamsbehandeling uit
  • B1-K1-W5 Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten
  • Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
  • B1-K2-W1 Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
  • B1-K2-W2 Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
  • B1-K2-W3 Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming

lees verder