Leidinggevende bediening

Café De Pleisterplaats V.O.F. Leren en werken in een gezellig en laagdrempelig restaurant? Denk eens na over ons leuke restaurant!

Wij zijn een chauffeur/familie restaurant in Kessel-Eik. Ons familiebedrijf is al bijna 50 jaar een begrip onder beroepschauffeurs, daarbij ontvangen wij ook veel andere gasten en hebben we een leuke toeristenseizoen. Het leuke hier aan is dat wij erg veel vaste gasten hebben, welke wij wekelijks mogen ontvangen. Wij staan voor een laagdrempelige en huiselijke sfeer. Deze laagdrempeligheid proberen wij te combineren met hoogwaardige service. In onze keuken bereiden wij voornamelijk gerechten uit de limburgse en duitse keuken. Wij snijden zelf ons vlees uit en bereiden o.a. veel stoof- en wildgerechten nog op ambachtelijke wijze. Op zoek naar een gezellige, leerzame en sfeervolle stageplek / leer en werk plek in ons overwegend jonge team? Neem dan gerust contact met ons op! Doorlopend beschikbaar voor stagiaires en BBL leerlingen

Naar wie zijn wij op zoek?

- positieve werkhouding - betrouwbaar - leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Een super gezellige werk/leer plek!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder