• locatie
    's-Gravenhage
  • periode
    1-5-2021 t/m 31-12-2021
  • gewijzigd
    30 april 2021
  • beschikbaar
    3

Gastheer/-vrouw, Kok, Leidinggevende bediening, Leidinggevende international hospitality, Leidinggev


Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • Werkt met de kassa
  • Neemt reserveringen aan
  • Ontvangt gasten
  • Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • Maakt dranken serveergereed
  • Serveert de bestelling en ruimt af
  • Creëert en onderhoudt de sfeer
  • Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • Controleert de voorraad
  • Ontvangt en controleert de bestelling
  • Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • Bestelt de voorraad
  • Reclameert foute levering bij de leverancier
  • Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • Verzamelt informatie
  • Stelt de menukaart op
  • Selecteert dranken
  • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • Maakt een operationeel plan
  • Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Begroot financiën
  • Bewaakt financiën
  • Stuurt medewerkers aan
  • Voert intern formele gesprekken

Opleiding Leidinggevende bediening

Crebonummer: 25170
Leerweg: bol

zoek school
lees verder