Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant ff Swanjéé

Het werk bij Swanjee is erg divers. Dit omdat we net wat verder willen gaan om er een fantastische middag of avond van te maken voor de gasten. Denk daarbij aan net wat meer aandacht voor de gast. Dit doen we bijvoorbeeld doordat we ook met tafelbereidingen werken. Daarnaast zijn 2 van onze pijlers erg leuk en leerzaam voor iemand in de bediening: Cocktails en Wijnen. We hebben van beide een zeer uitgebreide kaart waarbij dus zeer veel ruimte is om dingen te leren. Om het te leren maken maar ook om het te proeven. Dat is wellicht net zo belangrijk!

Naar wie zijn wij op zoek?

Onze voorkeur zou zijn als er enige ervaring in de bediening is, maar dit is geen must. Het is vooral fijn als je enthousiast bent en inzet toont Je kan bij ons een heleboel dingen kan leren, met de juiste inzet volgt de rest dan vanzelf.

Wat biedt het bedrijf?

Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast zijn er eventueel interne workshops die je kan volgen. We werken met een hecht team. We vinden het altijd fijn als iemand langer wilt blijven werken. Daarom is er altijd kans op een vaste aanstelling. Het rooster maken we in overleg met jouw. Beoefen je bijvoorbeeld een sport? Daar kunnen we bijvoorbeeld rekening mee houden. Doorgroeimogelijkheden zijn er ook. Dit hangt wel af van de beschikbaarheid van een functie en van je inzet.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder