Niet gevonden wat je zocht? Check of je opleidingsnaam is veranderd in Stagemarkt. Bekijk het overzicht!

Zelfstandig werkend kok

Werk en leer in een klein bedrijf waar alles ambachtelijk gemaakt wordt. Denk aan soepen, sauzen, patisserie, brood.
De keuken is gespecialiseerd in Hollands wild. Voor een leerling is het mogelijk om de gehele keuken onder de knie te krijgen.

  • locatie
    Amsterdam
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-9-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    07 februari 2022
  • beschikbaar
    2

Werk en leer in een klein en gezellig restaurant


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast en gedreven om te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Het is mogelijk om de hele keuken te kunnen doorlopen en zo alle details te leren

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bbl

Vergoeding

  • Nog niet bekend

lees verder