Marketing & Communication Specialist

Showpony is HET modellen, entertainment en hospitality bureau voor echte, creatieve, en outgoing mensen. Showpony specialiseert zich in mensen. Showpony’s werken voor de bekendste merken en bedrijven op evenementen, brand activations, fashion shows, fotoshoots, films en commercials.
Wij werken met bedrijven zoals: Jagermeister, Bacardi, Dorst & Lesser, Tasty Lemon, A Brand New Day, Scotch & Soda.
wij verzorgen on- en offline marketing- communicatie en promotie activiteiten voor deze en nog veel meer bekende bedrijven!
Je helpt ons met de voorbereiding, tijdens en voor: producties, castings, events en promoties. Je denkt mee met concepten en ondersteunt onze projectmanagers.
Daarnaast help je ook met het bijhouden van social media. Verder werk je aan het ontwikkelen en beheren van pr-materiaal en het redigeren van aangeleverde teksten. Dit doe je zowel voor onze klanten als voor Showpony zelf. Uiteraard leren we je alles wat je nog niet onder de knie hebt!

 • locatie
  Amsterdam
 • periode
  1-1-2023 t/m 1-7-2023
 • gewijzigd
  01 november 2022
 • beschikbaar
  1

Creatieve en outgoing medewerker marketing en communicatie gezocht voor Showpony Amsterdam!


Wat ga je leren?

 • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
 • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
 • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
 • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
 • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
 • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
 • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
 • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
 • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Naar wie zijn wij op zoek?

Showpony is een creatief bedrijf waar mensen werken met ervaring in de film, tv, muziek en hospitality industrie & evenementen industrie. Dit DNA maakt Showpony een unieke verzameling van multitalenten die hun kennis in een brede verzameling branches uiteen kunnen zetten. Ons team en DNA beschrijven we als extravert, echt, girl/boy/they next door met een scherp randje, divers en inclusief maar niet omdat het moet maar omdat het sinds dag 1 diepgeworteld is in de bedrijfscultuur. Mensen die niet altijd binnen de standaarden van de traditionele industrieën vallen en getalenteerd zijn op meerdere vlakken. Herken jij je hierin en heb / ben je: fulltime inzetbaar , min, 4 dagen per week MBO, op gebied van media & communicatie, media & entertainment management, PR en marketing. je kan je mondeling & schriftelijk goed uitdrukken improvisatievermogen om goed in te spelen op veranderende situaties een flexibele teamspeler je bent zelfstandig en pro-actief Creatief zijn is een pre!

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een klein hecht team wat snel, veel en hard werkt. We vinden dat jij de ruimte moet krijgen om te kunnen leren en groeien bij een stage en dat nemen we serieus. Je krijgt bij ons alle vrijheid, kansen in een professionele maar ongedwongen losse werkomgeving waarin we je uitdagen en stimuleren.  We bieden je: Een stagevergoeding van €250 bruto per maand Toegang tot de dikste evenementen en producties Werken met en voor de bekendste merken van de wereld Veel persoonlijke ervaring met honderden showpony’s uit het bestand, veel interactie We sporten veel en doen veel andere activiteiten buiten kantoor ! Kortom een veelzijdige stage waarbij je onze fulltimers zal ondersteunen op alle fronten! Ben jij onze nieuwe aanwinst? Stuur ons dan een korte motivatie. Surprise us, daar houden we van! Het mag in de vorm van een kort filmpje van jezelf of max. 1 A4tje. Een portfolio met opdrachten waar je trots op bent, helpt enorm! Daarnaast ontvangen we graag je CV !

Opleiding Marketing & Communication Specialist

Crebonummer: 25727
Leerweg: bol

Vergoeding

 • Stagevergoeding

lees verder