VMBO - Groen

Eijkelboom B.V. -

Doordat we veel verschillende werkzaamheden uitvoeren maak je bij ons kennis met veel verschillende disciplines van ons vak. We werken in de verschillende projecten altijd in kleine groepen. Zo is de kans groot dat je met verschillende begeleiders werkt en zo nog meer van ieders specialiteit opsteekt. Zo ontdek je snel voor jezelf waar jouw belangstelling ligt en waar jij goed in bent!

Naar wie zijn wij op zoek?

Het enige dat we van je verwachten is dat je op tijd aanwezig bent om samen aan de slag te gaan. Valt mee toch? Je hoeft nog niets te kunnen wanneer je bij ons komt. We zijn juist blij met je inzet en motivatie om te komen leren en werken. Dat vinden we veel belangrijker. Met plezier aan het werk gaan, daar draait het om bij ons!

Wat biedt het bedrijf?

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van: wegen, waterwerken, parken, plantsoenen, tuinen, sportvelden, bedrijventerreinen, woonwijken, begraafplaatsen, (dak)tuinen en nog veel meer! Ook zorgen we voor gladheidsbestreiding, constructiewerken, cultuurtechniek en zijn we gespecialiseerd in boomverzorging. Er is bij ons altijd kans op een vaste aanstelling en komen we graag samen in onze gezellige bar om de dag of week af te sluiten! Bij De Eijk Groep hebben we zelfs een eigen Academy waar we met zijn allen een aantal malen per jaar aanvullende training krijgen. Kortom, bij ons blijf je altijd meer leren en nieuwe dingen ontdekken.

Wat ga je leren?

  • - Groen
  • VMBO - Groen

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder