Zelfstandig werkend kok

Restaurant Vuur

Restaurant Vuur is niet meer weg te denken uit de Baarnse bossen. In de authentieke boerderij naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche genieten onze gasten al vanaf 2007 van culinaire verrassingen. De enthousiaste koks van Vuur laten zich inspireren door de mooiste ingrediƫnten uit de diverse windstreken. Daarbij maken ze uitsluitend gebruik van dagverse producten. Wij delen onze passie voor wijnen graag met onze gasten. Met behulp van gerenommeerde sommeliers hebben wij een prachtige internationale selectie gemaakt. Met veel plezier adviseren we de juiste wijn voor het juiste moment. We zijn van mening dat als je collega's gaat begeleiden je dit met toewijding en passie moet doen. De juiste begeleiding kost tijd en energie maar betaald zich uiteindelijk terug. Je wordt dan ook begeleid door een leermeester met een passie voor het vak en ervaring. Hiernaast kom je te werken met een enthousiast team wat altijd bereid is om elkaar te helpen, we kunnen immers niet zonder elkaar

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij? - De juiste mentaliteit! Dat wil zeggen: je bent gemotiveerd, enthousiast en weet van aanpakken. - Je bent flexibel inzetbaar en vind het niet erg om 's avonds en in de weekenden te werken. - Ondanks dat je misschien nog niet zoveel ervaring hebt, heb je feeling met het vak. - Je bent een teamplayer, leergierig, energiek, enthousiast en gemotiveerd.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - Een gezellig team in een mooi bedrijf. We vragen daarom ook een vrolijke collega. - En wil je op den duur wat anders? Geen probleem! Bij Vuur bieden we je, als je dat zelf wilt natuurlijk, de ruimte om door te groeien. - Salaris en reiskostenvergoeding in overleg.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder