Bedrijf

ABC Restaurants Sevenum

28 stages
Leerbedrijf ID 100484431

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Restaurants

AR
ABC Restaurants Sevenum

Werken en leren

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Wij mogen opleiden tot:

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

1e Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25176
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 3

B1-K1

Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap

B1-K2

Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten

  • B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2Verkoopt producten
  • B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op

B1-K3

Beheert de voorraad

  • B1-K3-W1Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

P2-K1

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
  • P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

Equivalenten van deze opleiding

  • Fastservice

    Opleidingscode 22176
  • Fastservice

    Opleidingscode 23084
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Fastservice (1e Medewerker fastservice)

    Opleidingscode 94200
  • Fastservice

    Opleidingscode 95430

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25170
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P4-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P4-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P4-K2-W1Verzamelt informatie
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K2-W2Stelt de menukaart op
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K2-W3Selecteert dranken
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
    Niet uitvoerbaar

P4-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4Begroot financiën
  • P4-K3-W5Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.

    Opleidingscode 90680
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 90686
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)

    Opleidingscode 90689
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 94161

Manager/bedrijfsleider fastservice (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25177
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap

B1-K2

Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten

  • B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2Verkoopt producten
  • B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op

B1-K3

Beheert de voorraad

  • B1-K3-W1Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

P3-K1

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P3-K1-W1Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
  • P3-K1-W10Sluit het fastservicebedrijf af
  • P3-K1-W2Begroot financiën
  • P3-K1-W3Bewaakt budgetten
  • P3-K1-W4Voert de dagadministratie uit
  • P3-K1-W5Plant voorraadniveaus
  • P3-K1-W6Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K1-W7Voert intern formele gesprekken
  • P3-K1-W8Stuurt medewerkers aan
  • P3-K1-W9Rapporteert aan de manager/ondernemer

Equivalenten van deze opleiding

  • Fastservice

    Opleidingscode 22176
  • Fastservice

    Opleidingscode 23084
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager)

    Opleidingscode 90682
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager)

    Opleidingscode 90683
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager)

    Opleidingscode 94162
  • Fastservice (Bedrijfsleider fastservice)

    Opleidingscode 94210
  • Fastservice

    Opleidingscode 95430
  • Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager)

    Opleidingscode 95431
  • Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice)

    Opleidingscode 95432

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Medewerker fastservice (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25178
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 2

B1-K1

Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
  • B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
  • B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
  • B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap

B1-K2

Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten

  • B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
  • B1-K2-W2Verkoopt producten
  • B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
  • B1-K2-W4Distribueert bestellingen
  • B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
  • B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op

B1-K3

Beheert de voorraad

  • B1-K3-W1Controleert de voorraad
  • B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
  • B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Fastservice

    Opleidingscode 22176
  • Fastservice

    Opleidingscode 23084
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Fastservice (Medewerker fastservice)

    Opleidingscode 94190
  • Fastservice

    Opleidingscode 95430

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25181
Erkenningsdatum 10 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W3Past recepten aan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
    Niet uitvoerbaar

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P4-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
    Niet uitvoerbaar
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit

P4-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 90687
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 93360
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 95102

VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)

Opleidingscode 19009
Erkenningsdatum 10 april 2018

VMBO

- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

  • VMBO- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor ABC Restaurants Sevenum.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken