Albron / Center Parcs Port Zélande
- Naam Albron / Center Parcs Port Zélande
- Leerbedrijf ID 100157182
- KvK naam Port Zélande
- KvK nummer 24319980
- KvK vestigingsnummer 000016677285
- Bedrijfsindeling Kampeerterreinen
- Telefoon +31306695784
- Bedrijfsgrootte meer dan 500 medewerkers
- Totale capaciteit 63
- Stage/bbl overeenkomsten 7
Organisatieprofiel
- Omschrijving Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker en gezond eten & drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen. Die optelsom biedt opdrachtgevers meerwaarde met financieel voordeel, hun gasten een warm welkom, medewerkers een prettige werkgever, leveranciers een sterke partner en de maatschappij een organisatie die vorm geeft aan de toekomst. Bij bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen en in verblijfsrecreatie. Met ruim 4.200 gastvrije medewerkers, op bijna 800 locaties in Nederland. Zo creëren we al ruim 100 jaar waardevolle momenten voor iedereen die bij Albron betrokken is. De locatie Park Port Zélande ligt in Ouddorp, Zuid-Holland. Het park onderscheidt zich door de aanwezigheid van het stagerestaurant. In dit restaurant krijgt de stagiair de mogelijkheid om zelf een periode leiding te geven. Daarnaast ligt het park bij het strand. Op het park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo is er een zwembad, golf- en bowlingbaan en kun je paintballen. Omdat het park bij het strand en dus water ligt zijn er ook veel wateractiviteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld windsurfen, waterskiën, duiken en een boot huren om te varen. Ook buiten het park is er genoeg te ondernemen. Port Zélande ligt namelijk dichtbij de steden Zierikzee, Renesse, Goes, Middelburg en Spijkenisse. In deze steden vind je diverse shop- en uitgaangebieden. Als stagiair kan je aan de slag in het eerder genoemde stagerestaurant. Hier krijg je de kans om voor een bepaalde periode leiding te geven. Daarnaast draai je mee op de verschillende afdelingen waardoor je veel verschillende collega’s en werkwijzen leert kennen. Tijdens je stage kun je verblijven op het park. Je zit dan met 3 tot maximaal 6 personenin een bungalow. Het park is goed te bereiken met eigen vervoer. Met openbaar vervoer is het park iets minder makkelijk te bereiken.
-
Organisatie kenmerken
Albron / Center Parcs Port Zélande
- Naam Albron / Center Parcs Port Zélande
- Leerbedrijf ID 100157182
- KvK naam Port Zélande
- KvK nummer 24319980
Erkenningen
Sector: Cross-over
Is aanspreekpunt voor bezoekers (B1-K1)
- Ontvangt bezoekers (B1-K1-W1)
- Draagt bij aan een veilige situatie (B1-K1-W2)
Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit (B1-K2)
- Assisteert bij de uitvoering van activiteiten (B1-K2-W1)
- Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit (B1-K2-W2)
- Assisteert bij voorraadbeheer (B1-K2-W3)
- Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit (B1-K2-W4)
- In behandeling nemen en registreren van incidenten (B1-K2-W5)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Ook erkend voor
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (22270)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Beheert goederenstroom en voorraad (B1-K1)
- Beheert goederenontvangst en -opslag (B1-K1-W1)
- Beheert de winkelpresentatie (B1-K1-W2)
- Bewaakt de voorraad en bestelt (B1-K1-W3)
Coördineert verkoopactiviteiten en voert deze uit (B1-K2)
- Coördineert de uitvoering van hospitality binnen het organisatie-onderdeel (B1-K2-W1)
- Voert verkoopgesprekken en coördineert deze (B1-K2-W2)
- Maakt artikelen op maat of gebruiksklaar (B1-K2-W3)
- Beheert het afrekensysteem (B1-K2-W5)
- Handelt (online-)verzoeken, bestellingen en/of klachten af (B1-K2-W6)
- Handelt de verkoop af (B1-K2-W4)
Geeft leiding aan het organisatie-onderdeel (B1-K3)
- Maakt werkplanningen (B1-K3-W1)
- Begeleidt medewerkers bij werkzaamheden (B1-K3-W2)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K3-W3)
- Voert personeelsbeleid uit (B1-K3-W4)
Voert beleid van de organisatie uit (B1-K4)
- Vertaalt ondernemingsbeleid naar de eigen situatie (B1-K4-W1)
- Voert een activiteitenplan uit en doet verbetervoorstellen voor beleid (B1-K4-W2)
- Profileert de organisatie/het organisatie-onderdeel op lokaal niveau (B1-K4-W6)
- Maakt een omzet- en kostenplan en bewaakt deze (B1-K4-W3)
- Inventariseert personeels- en opleidingsbehoefte (B1-K4-W7)
- Assisteert bij de werving en selectie van medewerkers (B1-K4-W8)
- Formuleert verbetervoorstellen ten aanzien van de marktpositie in de lokale markt (B1-K4-W5)
- Verwerkt assortiments-, verkoop-, voorraad- en klantgegevens (B1-K4-W4)
Ook erkend voor
- Afdelingsmanager (90920)
- Filiaalmanager (90950)
- Filiaalmanager (Filiaalmanager detailhandel) (90951)
- Filiaalmanager (Manager wonen) (90952)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Management retail (23076)
- Management retail (23193)
- Manager groene detailhandel (97792)
- Manager handel (22146)
- Manager handel (93490)
- Manager handel (Afdelingsmanager) (93491)
- Manager handel (Filiaalmanager) (93492)
- Manager handel (Manager wonen) (93493)
- Manager retail (25162)
- Manager retail (25502)
Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving (B1-K1)
- Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af (B1-K1-W3)
- Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving (B1-K1-W1)
- Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten (B1-K1-W2)
- Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming (B1-K1-W4)
Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit (B1-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s (B1-K2-W4)
- Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie (B1-K2-W1)
- Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen (B1-K2-W2)
- Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising (B1-K2-W3)
- Doet operationele verbetervoorstellen (B1-K2-W5)
Ook erkend voor
- Advies en leiding in de verkoop (23070)
- Eerste verkoper (25153)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Verkoopspecialist (22144)
- Verkoopspecialist (25155)
- Verkoopspecialist (90380)
- Verkoopspecialist (Verkoopspecialist detailhandel) (90383)
- Verkoopspecialist elektrotechnische detailhandel (90386)
- Verkoopspecialist mode (90385)
Ontvangt en verwerkt goederen (B1-K1)
- Ontvangt goederen (B1-K1-W1)
- Slaat goederen op en verzorgt de opslagruimte (B1-K1-W2)
- Controleert en vult artikelpresentaties aan (B1-K1-W4)
- Bouwt artikelpresentaties op (B1-K1-W5)
- Verzamelt goederen voor (online)bestellingen (B1-K1-W3)
Verkoopt en handelt verkoop af (B1-K2)
- Maakt de verkoopruimte verkoopklaar en verzorgt deze (B1-K2-W1)
- Ontvangt en benadert klanten (B1-K2-W2)
- Voert verkoopgesprekken (B1-K2-W3)
- Maakt artikelen op maat of gebruiksklaar (B1-K2-W4)
- Sluit het afrekensysteem af (B1-K2-W6)
- Neemt (online)verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten aan (B1-K2-W7)
- Neemt deel aan werkoverleg (B1-K2-W8)
- Handelt de verkoop af (B1-K2-W5)
Ook erkend voor
- Groene detailhandel (22209)
- Groene detailhandel (Medewerker groene detailhandel) (97300)
- Handel en ondernemerschap (79080)
- In- en verkoop vershandel (97080)
- In- en verkoop vershandel (Inkoper vershandel) (97081)
- In- en verkoop vershandel (Verkoper vershandel) (97082)
- Medewerker groene detailhandel (97793)
- Verkoop (23080)
- Verkoop (23194)
- Verkoper (22142)
- Verkoper (90390)
- Verkoper (93750)
- Verkoper (EZ) (25503)
- Verkoper (Verkoopmedewerker tankstation) (93753)
- Verkoper (Verkoper detailhandel) (93751)
- Verkoper (Verkoper fiets/bromfiets) (93752)
Sector: Horeca en bakkerij
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P2-K1-W1)
- Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers (P2-K1-W2)
- Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer (P2-K1-W3)
Ook erkend voor
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (1e Medewerker fastservice) (94200)
- Horeca en bakkerij (79120)
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Organiseert de werkzaamheden (P1-K1)
- Stemt af met de leidinggevende (P1-K1-W1)
- Plant werkzaamheden (P1-K1-W2)
- Bewaakt het budget en te behalen doelen (P1-K1-W3)
- Werkt met lerende medewerkers en stagiairs (P1-K1-W4)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Ook erkend voor
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Ook erkend voor
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Ook erkend voor
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
Ook erkend voor
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Ook erkend voor
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Ook erkend voor
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K1)
- Assisteert bij bedrijfsontwikkeling (P3-K1-W1)
- Begroot financiën (P3-K1-W2)
- Voert de dagadministratie uit (P3-K1-W4)
- Plant voorraadniveaus (P3-K1-W5)
- Bewaakt budgetten (P3-K1-W3)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K1-W7)
- Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K1-W6)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K1-W8)
- Rapporteert aan de manager/ondernemer (P3-K1-W9)
- Sluit het fastservicebedrijf af (P3-K1-W10)
Ook erkend voor
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Bedrijfsleider fastservice) (94210)
- Fastservice (Cateringbeheerder/ -manager) (95431)
- Fastservice (Manager/ bedrijfsleider fastservice) (95432)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Cateringbeheerder/-manager) (90682)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Fastfoodmanager) (90683)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Cateringbeheerder/-manager) (94162)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Ook erkend voor
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Ook erkend voor
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Ook erkend voor
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Ook erkend voor
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Transport, scheepvaart en logistiek
Verleent service aan (internationale) passagiers/gasten (B1-K1)
- Informeert en assisteert passagiers/gasten (B1-K1-W1)
- Zorgt voor veiligheid en naleving van regels (B1-K1-W2)
- Werkt samen in een (internationaal) team (B1-K1-W3)
Begeleidt (internationale) passagiers op de luchthaven (B1-K2)
-
Niet uitvoerbaar: Handelt passagiers en bagage af (B1-K2-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Begeleidt instappen en uitstappen van passagiers vanaf de grond (B1-K2-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Handelt bijzondere bagage af (B1-K2-W3)
Begeleidt (internationale) passagiers in het vliegtuig (B1-K3)
-
Niet uitvoerbaar: Bereidt de vlucht voor (B1-K3-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Begeleidt instappen en uitstappen van passagiers vanuit het vliegtuig (B1-K3-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vlucht (B1-K3-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Rondt cabinewerkzaamheden af (B1-K3-W4)
Ook erkend voor
- Dienstverlening in de luchtvaart (23139)
- Dienstverlening in de luchtvaart (23260)
- Luchtvaartdienstverlener (22129)
- Luchtvaartdienstverlener (25363)
- Luchtvaartdienstverlener (91850)
- Transport, scheepvaart en logistiek (79070)
Sector: Zorg en welzijn
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Maakt ruimtes gebruiksklaar (B1-K1-W2)
- Treedt op als aanspreekpunt (B1-K1-W3)
- Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit (B1-K1-W4)
- Assisteert bij voorraadbeheer (B1-K1-W5)
- Draagt bij aan een veilige situatie (B1-K1-W6)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W9)
- Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit (B1-K1-W7)
- Voert werkzaamheden uit gericht op voeding (B1-K1-W8)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Assisteert bij beheer van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
Ook erkend voor
- Dienstverlening (23189)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
Albron / Center Parcs Port Zélande
- Naam Albron / Center Parcs Port Zélande
- Leerbedrijf ID 100157182
- KvK naam Port Zélande
- KvK nummer 24319980
Contactpersonen (17)
-
Quirine Beukers Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Luchtvaartdienstverlener, Medewerker facilitaire dienstverlening
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Luchtvaartdienstverlener, Medewerker facilitaire dienstverlening -
Agata Gladysz Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Leidinggevende bediening, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Gastheer / -vrouw
Leidinggevende bediening, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Gastheer / -vrouw -
Marijke van de Groef Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Leidinggevende bediening, Medewerker facilitaire dienstverlening, Facilitair leidinggevende, Servicemedewerker
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Leidinggevende bediening, Medewerker facilitaire dienstverlening, Facilitair leidinggevende, Servicemedewerker -
Marijke van der Kar Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Manager / ondernemer horeca, 1e Medewerker fastservice, Manager / bedrijfsleider fastservice, Medewerker fastservice
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Leidinggevende bediening, Manager / ondernemer horeca, 1e Medewerker fastservice, Manager / bedrijfsleider fastservice, Medewerker fastservice -
Jaap Kieviet Praktijkopleider KokRollen
Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken, Manager / bedrijfsleider fastservice, Medewerker fastservice
Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken, Manager / bedrijfsleider fastservice, Medewerker fastservice -
Arendje Kokshoorn-van den Berg Praktijkopleider Meewerkend horeca ondernemerRollen
Praktijkopleider
OpleidingenMeewerkend horeca ondernemer, Medewerker fastservice, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Facilitair leidinggevende, Manager / bedrijfsleider fastservice, Manager / ondernemer horeca, 1e Medewerker fastservice, Leidinggevende leisure & hospitality, Gastheer / -vrouw, Medewerker facilitaire dienstverlening, Luchtvaartdienstverlener, Leidinggevende bediening, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality
Medewerker fastservice, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Facilitair leidinggevende, Manager / bedrijfsleider fastservice, Manager / ondernemer horeca, 1e Medewerker fastservice, Leidinggevende leisure & hospitality, Gastheer / -vrouw, Medewerker facilitaire dienstverlening, Luchtvaartdienstverlener, Leidinggevende bediening, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality -
John Plaisier Praktijkopleider KokRollen
Praktijkopleider
OpleidingenKok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok -
Corina Quakkelaar Praktijkopleider 1e Medewerker fastserviceRollen
Praktijkopleider
Opleidingen1e Medewerker fastservice
-
Dave Roovers Praktijkopleider Facilitair leidinggevendeRollen
Praktijkopleider
OpleidingenFacilitair leidinggevende
-
Michael de Ruiter Praktijkopleider Leidinggevende keukenRollen
Praktijkopleider
OpleidingenLeidinggevende keuken, Kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok
Kok, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok -
Manuel Steenbeek Praktijkopleider Leidinggevende leisure & hospitalityRollen
Praktijkopleider
OpleidingenLeidinggevende leisure & hospitality, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality -
Nathalie van Tellingen Praktijkopleider Zelfstandig werkend gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider
OpleidingenZelfstandig werkend gastheer / -vrouw, 1e Medewerker fastservice, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality, Leidinggevende bediening, Gastheer / -vrouw, Luchtvaartdienstverlener, Manager / ondernemer horeca, Facilitair leidinggevende, Medewerker facilitaire dienstverlening, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / bedrijfsleider fastservice, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Medewerker fastservice, Leidinggevende leisure & hospitality
1e Medewerker fastservice, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality, Leidinggevende bediening, Gastheer / -vrouw, Luchtvaartdienstverlener, Manager / ondernemer horeca, Facilitair leidinggevende, Medewerker facilitaire dienstverlening, Meewerkend horeca ondernemer, Manager / bedrijfsleider fastservice, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Medewerker fastservice, Leidinggevende leisure & hospitality -
Joyce van Voorbergen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenGastheer / -vrouw, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality, Leidinggevende leisure & hospitality, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer
Zelfstandig medewerker leisure & hospitality, Leidinggevende leisure & hospitality, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer -
Rochelle Wiegel Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw
-
Marco Xhaflaire Praktijkopleider 1e Medewerker fastserviceRollen
Praktijkopleider
Opleidingen1e Medewerker fastservice, Verkoper
Verkoper -
Duncan Zadelhoff Praktijkopleider VerkoperRollen
Praktijkopleider
OpleidingenVerkoper, Retailmanager, Retailspecialist
Retailmanager, Retailspecialist -
Nikki van der Zee Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Leidinggevende leisure & hospitality, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer
Leidinggevende leisure & hospitality, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer