Aristo Utrecht Lunetten
- Naam Aristo Utrecht Lunetten
- Leerbedrijf ID 100142599
- KvK naam Aristo Utrecht B.V.
- KvK nummer 30087541
- KvK vestigingsnummer 000018183948
- Bedrijfsindeling Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentieoorden
- Telefoon +31882301030
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten 4
Organisatieprofiel
- Omschrijving Aristo meeting center is de plek voor een training, vergadering of congres. Wij verzorgen alles voor onze gasten. Van koffie of thee tot lunch of videoverbindingen met deelnemers vanuit huis. En dat doen we met passie en plezier. We hebben hiervoor 40 zalen, drie koffie corners een groot restaurant met Grand Café. • Congres/conferentiezalen tot 200 personen • Break-out rooms tot 50 personen • Vergader- en trainingsruimtes voor 2 tot 100 personen • Computerzalen tot 21 personen • Bespreekkamers tot 8 personen • Restaurant met dagverse en huisgemaakte gerechten voor ontbijt, lunch en diner • Koffielounge op elke verdieping Aristo heeft als missie dat iedere gast zich thuis voelt en deskundig geholpen wordt. Als dat goed geregeld is, kunnen zij zich volledig focussen op de inhoud van de bijeenkomst en weer een dagje wijzer Aristo verlaten. Daarom zeggen wij bij Aristo: "Have a wise day!"
- Informatie Leren & Werken In Utrecht leiden we al heel wat jaren nieuwe medewerkers op binnen ons team. Een daarvan heeft zichzelf op gewerkt tot shiftleader! We helpen jou dus graag een handje om een goede plek op de arbeidsmarkt te vinden. Of gewoon met een hele fijne en goede stageplek. Je loopt mee in het team met verschillende collega’s. Na een paar weken draai jij je hand niet meer om voor het klaar zetten van een zaal voor 180 gasten. Of een lunch voor 500 mensen! We hebben een hecht team van ongeveer 25 medewerkers die jou samen met je praktijkbegeleider op weg helpen in ons bedrijf. Er is veel ruimte om je taken zelfstandig op te pakken en eigen te maken. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning op een van onze bedrijfsuitjes.
- Informatie Student Ligging Aristo Utrecht ligt gelegen in de wijk Lunetten naast het NS station. Een perfect te bereiken locatie zowel met de trein als met de bus. Daarnaast beschikken wij over een eigen parkeerterrein, kortom een ideale locatie qua bereik. Openingstijden De openingstijden zijn (uitzonderingen daargelaten); • Maandag t/m donderdag 7:00 tot 23:00 • Vrijdag en zaterdag 7:00 tot 19:00 • Zondag 7:00 tot 18:00 De keuken is geopend van 7:30 tot 19:00. In het weekend zijn we alleen open als er zalen bezet zijn. We werken met diensten van 7:00 – 15:30, 11:00 – 19:00 of 14:30 – 23:00. Vestigingen Aristo Utrecht Lunetten is 1 van de 4 vestigingen in Nederland. Naast Utrecht Lunetten heeft Aristo nog drie andere locaties; Utrecht Centraal, Amsterdam en Eindhoven Centrum. Het hoofdkantoor zit in Best, net buiten Eindhoven, net als de afdeling reserveringen. Website Kijk ook eens op onze website www.aristo.nl Daar vind je ook een digitale rondleiding door ons pand!
Aristo Utrecht Lunetten
- Naam Aristo Utrecht Lunetten
- Leerbedrijf ID 100142599
- KvK naam Aristo Utrecht B.V.
- KvK nummer 30087541
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 3 / 4-8-2020
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Organiseert de werkzaamheden (P1-K1)
- Stemt af met de leidinggevende (P1-K1-W1)
- Plant werkzaamheden (P1-K1-W2)
- Bewaakt het budget en te behalen doelen (P1-K1-W3)
- Werkt met lerende medewerkers en stagiairs (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitaire dienstverlening (23247)
niveau 4 / 1-8-2011
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
niveau 4 / 25-4-2022
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 4 / 25-4-2022
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Sector: Zorg en welzijn
niveau 2 / 1-9-2010
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Voert facilitaire werkzaamheden uit (P1-K1)
- Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen (P1-K1-W1)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (P1-K1-W2)
- Voert cateringwerkzaamheden uit (P1-K1-W3)
- Voert administratieve werkzaamheden uit (P1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Facilitair medewerker (91330)
- Facilitair medewerker (95751)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker) (94170)
- Medewerker facilitaire dienstverlening (25499)
Aristo Utrecht Lunetten
- Naam Aristo Utrecht Lunetten
- Leerbedrijf ID 100142599
- KvK naam Aristo Utrecht B.V.
- KvK nummer 30087541