Bakkerij Jansen
- Naam Bakkerij Jansen
- Leerbedrijf ID 100154205
- KvK naam Bakkerij Jansen
- KvK nummer 52558878
- KvK vestigingsnummer 000002568837
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
- Telefoon +31497681575
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Bakkerij Jansen Hoogeloon is een kleine ambachtelijke dorpsbakkerij. Wij produceren nog vrijwel al onze produkten zelf. Dit gebeurt in een klein team. We hebben 1 winkel met in de zomer een klein terras en we bezorgen in de omliggende dorpen.
- Informatie Leren & Werken Bakkerij Jansen Hoogeloon is zoals gezegd een klein bedrijf. Dit betekent dat je als leerling in het complete produktieproces, van deeg draaien tot brood bakken en van slagroom opkloppen tot gebakjes maken, etc. ingezet zult worden. Dit maakt dat je bij ons een zeer brede vakervaring op kunt doen. In het verleden hebben we één keer eerder een student bij ons gehad. Deze heeft zijn complete opleiding (bbl) succesvol bij ons voltooid waarna hij bij ons in dienst getreden en jarenlang naar volle tevredenheid gebleven is. Eenzelfde traject achten wij zeker weer voor mogelijk. Je zal bij ons begeleid gaan worden door de bakker/ondernemer zelf en incidenteel zal ook de voormalig bakker/ondernemer (zijnde de vader van) met een schat aan ervaring je begeleiden.
- Informatie Student Kleine ambachtelijke brood en banketbakkerij waar je als leerling/stagiaire veel kunt en mag leren. De school die in onze omgeving gelegen is is het summa-college in Eindhoven.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Bakkerij Jansen
- Naam Bakkerij Jansen
- Leerbedrijf ID 100154205
- KvK naam Bakkerij Jansen
- KvK nummer 52558878
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 27-1-2022
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Brood- en banketbakker) (94221)
- Brood- en banketbakker (90720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Uitvoerend bakker (25173)
- Uitvoerend bakker (95747)
niveau 3 / 27-1-2022
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Bakkerij Jansen
- Naam Bakkerij Jansen
- Leerbedrijf ID 100154205
- KvK naam Bakkerij Jansen
- KvK nummer 52558878
Contactpersonen (1)
-
René Jansen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend bakkerRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend bakker, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Uitvoerend bakker
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Uitvoerend bakker