Bedrijf

Beachline Beach

5 stages
Leerbedrijf ID 100170169
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Restaurants

BB
Beachline Beach

Telefoonnummer: +31174352056
Contact persoon:
Bryan Franken

Werken en leren

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • BF

    Bryan Franken

Wij mogen opleiden tot:

Sport- en bewegingsleider (Sport)

Opleidingscode 25908
Erkenningsdatum 28 februari 2022
Niveau 3

B1-K1

Aanbieden van een les of training

  • B1-K1-W1Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4Evalueert de les of training

B1-K2

Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement

  • B1-K2-W1Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3Evalueert het toernooi of evenement met het team

Equivalenten van deze opleiding

  • Sport en bewegen

    Opleidingscode 22171
  • Sport en Bewegen

    Opleidingscode 23163
  • Sport en bewegen

    Opleidingscode 23366
  • Sport- en bewegingsleider

    Opleidingscode 25415
  • Veiligheid en sport

    Opleidingscode 79100
  • Sport en bewegen (Sport- en bewegingsleider)

    Opleidingscode 91390
  • Sport en bewegen

    Opleidingscode 91400
  • Sport en bewegen (Sport- en bewegingsleider)

    Opleidingscode 95280
  • Sport en bewegen

    Opleidingscode 95290

Allround coördinator instructeur buitensport (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25844
Erkenningsdatum 5 november 2020
Niveau 4

B1-K1

Uitvoeren van organisatie- en professiegebonden taken

  • B1-K1-W1Werft en informeert sport- en beweegklanten, -gasten en deelnemers
  • B1-K1-W2Stemt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W3Past EHBSO en reanimatie toe
  • B1-K1-W4Verricht beheer- en onderhoudstaken
  • B1-K1-W5Voert front- en backofficewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W6Onderhoudt contacten met relevante personen en organisaties
  • B1-K1-W7Werkt aan de eigen deskundigheid
  • B1-K1-W8Werkt aan het bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg
  • B1-K1-W9Evalueert de sport- en beweegwerkzaamheden

B1-K2

Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer natuur, grond en water

  • B1-K2-W1Draagt zorg voor natuur, grond en water
  • B1-K2-W2Hanteert gereedschappen ten behoeve van aanleg/inrichting en beheer/onderhoud
  • B1-K2-W3Communiceert met klanten, gasten, deelnemers, opdrachtgevers, publiek en/of derden
  • B1-K2-W4Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit

B1-K3

Coördineren en uitvoeren van sport- en beweegprojecten

  • B1-K3-W1Stelt een projectplan op voor een sport- en beweegproject
  • B1-K3-W2Bereidt het sport- en beweegproject voor
  • B1-K3-W3Voert het sport- en beweegproject uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Middenkader buitenrecreatie en educatie

    Opleidingscode 23342
  • Allround coördinator-instructeur buitensport

    Opleidingscode 26000

Leidinggevende leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25646
Erkenningsdatum 3 februari 2020
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P3-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P3-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P3-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • P3-K1-W3Begeleidt activiteiten
  • P3-K1-W4Rondt de activiteit af
  • P3-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
  • P3-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie

P3-K2

Geeft leiding

  • P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P3-K2-W3Voert formele gesprekken

P3-K3

Voert beheerstaken uit

  • P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P3-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25648
Erkenningsdatum 3 februari 2020
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P1-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P1-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P1-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • P1-K1-W3Begeleidt activiteiten
  • P1-K1-W4Rondt de activiteit af
  • P1-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
  • P1-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure host)

    Opleidingscode 93240
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)

Opleidingscode 25749
Erkenningsdatum 28 februari 2022
Niveau 4

B1-K1

Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij

  • B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
  • B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
  • B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
  • B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
  • B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever
    Niet uitvoerbaar

B1-K2

Organiseert evenement en evenementpromotie

  • B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
  • B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
  • B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
  • B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
  • B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
  • B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement

B1-K3

Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement

  • B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
  • B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af
    Niet uitvoerbaar

B1-K4

Rondt het evenement af

  • B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
  • B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Evenementenorganisatie

    Opleidingscode 23302
  • Medewerker evenementenorganisatie

    Opleidingscode 25147
  • Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)

    Opleidingscode 90533
  • Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)

    Opleidingscode 90534

Medewerker sport en recreatie (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25961
Erkenningsdatum 4 februari 2020
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P3-K1

Assisteert bij sportieve en recreatieve activiteiten en evenementen

  • P3-K1-W1Assisteert bij de praktische uitvoering van sportieve en recreatieve activiteiten
  • P3-K1-W2Begeleidt deelnemers
  • P3-K1-W3Houdt toezicht
  • P3-K1-W4Assisteert bij de uitgifte en beheer van producten/diensten

Equivalenten van deze opleiding

  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 22170
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Medewerker sport en recreatie 

    Opleidingscode 25500
  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 91380
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure assistant)

    Opleidingscode 94080
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality assistant)

    Opleidingscode 94110
  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 95300

Allround instructeur buitensport (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25847
Erkenningsdatum 1 juli 2022
Niveau 3

B1-K1

Aanbieden van buitensportactiviteiten

  • B1-K1-W1Bereidt buitensportactiviteiten voor
  • B1-K1-W2Voert buitensportactiviteiten uit
  • B1-K1-W3Coacht en begeleidt buitensportdeelnemers

B1-K2

Uitvoeren van organisatie- en professiegebonden taken

  • B1-K2-W1Werft en informeert buitensportdeelnemers
  • B1-K2-W2Past EHBSO en reanimatie toe
  • B1-K2-W3Voert front- en backofficewerkzaamheden uit
  • B1-K2-W4Werkt aan de eigen deskundigheid
  • B1-K2-W5Werkt aan het bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg
  • B1-K2-W6Evalueert de buitensportwerkzaamheden

B1-K3

Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte

  • B1-K3-W1Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K3-W2Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K3-W3Communiceert over het werk
  • B1-K3-W4Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Buitenrecreatie en educatie

    Opleidingscode 23345
  • Allround instructeur buitensport

    Opleidingscode 26043

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 3 februari 2020
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 17 mei 2017
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25170
Erkenningsdatum 17 mei 2017
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P4-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P4-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P4-K2-W1Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3Selecteert dranken
  • P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P4-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4Begroot financiën
  • P4-K3-W5Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.

    Opleidingscode 90680
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 90686
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)

    Opleidingscode 90689
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 94161

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 17 mei 2017
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 17 mei 2017
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
    Niet uitvoerbaar

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W3Begroot financiën
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
    Niet uitvoerbaar

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
    Niet uitvoerbaar

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 17 mei 2017
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 14 april 2015
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 3 februari 2020
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Beachline Beach.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken