Bob Kappers
- Naam Bob Kappers
- Leerbedrijf ID 100776141
- KvK naam Bob Kappers
- KvK nummer 55270352
- KvK vestigingsnummer 000024940852
- Bedrijfsindeling Haarverzorging
- Telefoon +31703940126
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten -
Bob Kappers
- Naam Bob Kappers
- Leerbedrijf ID 100776141
- KvK naam Bob Kappers
- KvK nummer 55270352
Erkenningen
Sector: Uiterlijke verzorging
niveau 3 / 10-7-2024
Haarbehandeling voorbereiden en afronden (B1-K1)
- Ontvangt klant (B1-K1-W1)
- Stelt DAB-plan op en vast (B1-K1-W2)
- Rondt haarbehandeling af (B1-K1-W3)
Basis haarbehandeling uitvoeren (B1-K2)
- Verzorgt het haar en de hoofdhuid (B1-K2-W1)
- Knipt het haar (B1-K2-W2)
- Kleurt en ontkleurt het haar (B1-K2-W3)
- Föhnt het haar van een dame (B1-K2-W4)
Specialistische haarbehandeling bij dame uitvoeren (P2-K1)
- Snijdt het haar (P2-K1-W1)
- Kleurt en ontkleurt het haar dame (P2-K1-W2)
- Vormt het haar tijdelijk om (P2-K1-W3)
- Bereidt het blijvend omvormen voor (P2-K1-W4)
- Vlecht het haar en steekt het op (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround Kapper (25399)
- Haarverzorging (23157)
- Haarverzorging (23263)
- Kapper (22172)
- Kapper (91180)
- Kapper (Kapper) (91182)
- Uiterlijke verzorging (79110)
niveau 3 / 10-7-2024
Haarbehandeling voorbereiden en afronden (B1-K1)
- Ontvangt klant (B1-K1-W1)
- Stelt DAB-plan op en vast (B1-K1-W2)
- Rondt haarbehandeling af (B1-K1-W3)
Basis haarbehandeling uitvoeren (B1-K2)
- Verzorgt het haar en de hoofdhuid (B1-K2-W1)
- Knipt het haar (B1-K2-W2)
- Kleurt en ontkleurt het haar (B1-K2-W3)
- Föhnt het haar van een dame (B1-K2-W4)
Specialistische haarbehandeling bij heer uitvoeren (P3-K1)
- Knipt en snijdt het haar van een gedekt model (P3-K1-W1)
- Knipt en stylet het haar van een kort model (P3-K1-W2)
- Föhnt het haar van een gedekt model (P3-K1-W3)
- Knipt/trimt baard en snor (P3-K1-W4)
- Scheert en masseert de huid (P3-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround Kapper (25399)
- Haarverzorging (23157)
- Haarverzorging (23263)
- Kapper (22172)
- Kapper (91180)
- Kapper (Kapper) (91182)
- Uiterlijke verzorging (79110)
niveau 2 / 27-3-2024
Haarbehandeling voorbereiden en afronden (B1-K1)
- Ontvangt klant (B1-K1-W1)
- Stelt DAB-plan op en vast (B1-K1-W2)
- Rondt haarbehandeling af (B1-K1-W3)
Basis haarbehandeling uitvoeren (B1-K2)
- Verzorgt het haar en de hoofdhuid (B1-K2-W1)
- Knipt het haar (B1-K2-W2)
- Kleurt en ontkleurt het haar (B1-K2-W3)
- Föhnt het haar van een dame (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Afrokapper (95741)
- Haarverzorging (23157)
- Haarverzorging (23263)
- Kapper (22172)
- Kapper (25400)
- Kapper (91170)
- Kapper (Afrokapper) (91181)
- Kapper (Junior afrokapper) (91171)
- Kapper (Junior kapper) (91172)
- Kapper (Junior Kapper) (95120)
- Uiterlijke verzorging (79110)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 2-9-2021
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 23-8-2022
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 2-9-2021
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
niveau 3 / 2-9-2021
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bob Kappers
- Naam Bob Kappers
- Leerbedrijf ID 100776141
- KvK naam Bob Kappers
- KvK nummer 55270352
Contactpersonen (1)
-
Bob De Kok Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Haarstylist dameRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenHaarstylist dame, Haarstylist heer, Kapper
Haarstylist heer, Kapper