Bedrijf

Blooming Deccan B.V.

Leerbedrijf ID 100771736
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen (geen ruwe)

BD
Blooming Deccan B.V.

Contact persoon:
Mark Kornet

Contactpersonen

  • MK

    Mark Kornet

Wij mogen opleiden tot:

E-commerce specialist (Economie en administratie)

Opleidingscode 25876
Erkenningsdatum 24 januari 2024
Niveau 4

B1-K1

Onderzoekt de customer journey

  • B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W2Analyseert de customer journey
  • B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
  • B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking

B1-K2

Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten

  • B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
  • B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
  • B1-K2-W3Voert webcare uit

P3-K1

Evalueert data en doet verbetervoorstellen voor de digitale customer journey

  • P3-K1-W1Test en monitort online kanalen
  • P3-K1-W2Verzamelt commerciële data en geeft er betekenis aan
  • P3-K1-W3Adviseert over het verhogen van de conversie
  • P3-K1-W4Geeft vorm aan inhoudelijke verbetervoorstellen voor online kanalen
  • P3-K1-W5Participeert in netwerken

P3-K2

Voert digitale operationele activiteiten uit

  • P3-K2-W1Plant en bewaakt uit te voeren digitale werkzaamheden
  • P3-K2-W2Ontwikkelt online content
  • P3-K2-W3Plaatst en beheert content
  • P3-K2-W4Evalueert webcare-activiteiten en doet verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Commercie

    Opleidingscode 23354

Vakexpert voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25979
Erkenningsdatum 23 januari 2024
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P3-K1

Productieproces optimaliseren

  • P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
  • P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
  • P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakexpert voeding en technologie

    Opleidingscode 25463
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541
  • Voedingsmanagement (Manager voeding)

    Opleidingscode 97542

Ondernemer handel (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25880
Erkenningsdatum 24 januari 2024
Niveau 4

B1-K1

Profileert zichzelf als ondernemer

  • B1-K1-W1Bereidt zich op ondernemen voor
  • B1-K1-W2Onderzoekt de markt
  • B1-K1-W3Ontwikkelt een ondernemersconcept

B1-K2

Ontwikkelt een business model

  • B1-K2-W1Selecteert het klantsegment en de waardepropositie van de onderneming
  • B1-K2-W2Kiest de kanalen en klantrelaties van de onderneming
  • B1-K2-W3Maakt een financieel plan voor de onderneming
  • B1-K2-W4Kiest een vorm voor ondernemen
  • B1-K2-W5Zet een zakelijk netwerk op
  • B1-K2-W6Construeert een business model

B1-K3

Voert operationele processen in een handelsonderneming uit

  • B1-K3-W1Koopt producten in
  • B1-K3-W2Verkoopt producten
  • B1-K3-W3Voert logistieke processen uit
  • B1-K3-W4Voert marketing- en communicatieprocessen uit
  • B1-K3-W5Voert financiële en administratieve processen uit
  • B1-K3-W6Maakt een operationeel plan voor de onderneming

B1-K4

Ontwikkelt zich in het ondernemen

  • B1-K4-W1Volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en de markt
  • B1-K4-W2Reflecteert op de eigen werkzaamheden in relatie tot de ondernemersvaardigheden

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer detailhandel

    Opleidingscode 22147
  • Ondernemerschap retail

    Opleidingscode 23079
  • Ondernemerschap handel

    Opleidingscode 23355
  • Ondernemer retail

    Opleidingscode 25166
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Ondernemer detailhandel

    Opleidingscode 90290

Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25978
Erkenningsdatum 23 januari 2024
Niveau 3

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P2-K1

Productieproces beheersen

  • P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
  • P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakbekwaam medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25461
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Allround operator (Allround voedingsoperator)

    Opleidingscode 97340
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Blooming Deccan B.V..

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken