't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- Naam 't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- Leerbedrijf ID 100423226
- KvK naam Brasserie 't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- KvK nummer 95290400
- KvK vestigingsnummer 000060710667
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31413477778
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 3
Organisatieprofiel
- Omschrijving Avondvullend bourgondisch genieten... ’t Zusje Sint-Oedenrode biedt een Avondvullend programma waarbij onze gasten voor een vast bedrag van € 33,80 de hele avond bourgondisch kunnen genieten van onze ruim 70 tapas gerechtjes. De drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs, gasten hebben een brede keuze uit onze eigentijdse drankenkaart met onder andere heerlijke cocktails. Het concept is een sociale happening en bied gasten een compleet avondje uit. Wij bieden onze gasten graag de service van een a la carte restaurant. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en wij zetten graag dat stapje extra. Ook aan de vegetarische gasten is gedacht, zei hebben een ruime keuze uit heerlijke vegetarische gerechten welke standaard zijn opgenomen in onze menukaart. Kinderen tot en met 12 jaar eten bij ons voor een gereduceerd tarief en voor de gasten met een intolerantie en/of een allergie hebben wij aangepaste bestelstrookjes. De placemats zijn tegelijkertijd onze menukaart en per tafel vullen gasten één bestelstrookje in waarbij ze 2 gerechtjes per persoon per ronde kiezen. Hierdoor ontstaat er een onderlinge interactie over de gerechtjes en wat te bestellen. Gasten kunnen meerdere keren bestellen, en in elke willekeurige volgorde. De gerechtjes worden dagelijks vers en zorgvuldig bereid door ons keukenteam. Onze gasten worden in de watten gelegd. Onze medewerkers vormen samen een hecht en gezellig team en hebben oog voor detail. Ons DNA bestaat uit 5 merkwaarden; Attent, Eigenzinnig, Ongedwongen, Smaakvol en Bijzonder. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich op zijn-haar gemak voelt bij ons. Hierdoor stralen we werkplezier uit en laten wij onze gasten een warm welkom voelen. Door ’t Zusje zelf ontworpen bedrijfskleding is onderdeel van deze uitstraling, medewerkers kunnen kiezen uit verschillende blouses en broeken om zichzelf prettig te voelen. Ook voor de dames in de keuken is speciaal getailleerde koks kleding ontworpen Uiteraard is er na het werk de gelegenheid om gezellig samen met een drankje de avond af te sluiten.
- Informatie Leren & Werken Bij ’t Zusje Sint-Oedenrode zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste collega’s. Het mogen begeleiden van leerlingen en stagiairs zien wij als mooie kans om scherp en vernieuwend te blijven in onze branche. Met veel enthousiasme brengen wij graag onze kennis van het vak over en willen wij ons bedrijf op een positieve manier overbrengen aan de leerling en horecabranche. Wij doen er als leerbedrijf en ik als leermeester alles aan om onze leerlingen en stagiairs enthousiast en met een goed resultaat hun BPV taken te laten afronden. Uiteraard is er bij een wederzijdse klik een mooie mogelijkheid om met een vaste aanstelling te kunnen doorgroeien binnen ons bedrijf.
- Informatie Student -Interne Zusje Academy -Vergoeding conform uurloon horeca CAO -Te gekke winacties! -Eigen bedrijfskleding -Veel gezelligheid tijdens en na het werk Als leerling of stagiaire heten wij jou van harte welkom bij ’t Zusje Sint-Oedenrode. Wij bieden je graag een gezellige stage, leuke leermomenten en ervaringen, nemen graag de tijd voor je en bieden je de mogelijkheid om al jouw specifieke BPV-taken met aandacht te behandelen. Wij passen ons graag aan op jou wensen en taken. ’t Zusje Sint-Oedenrode is 7 dagen per week geopend. Onze keuken is open op maandag tot en met zondag van 17:30 tot 23:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen kun je genieten van onze gerechten tijdens 't Zusje overdag van 12:00 tot 16:00 uur. Om 24:00 uur sluiten wij onze deuren. ’t Zusje Sint-Oedenrode is goed bereikbaar. Er is een bushalte op loopafstand, je fiets kan worden gestald langs de ingang en de auto parkeer je gratis om het parkeerterrein van de Jumbo supermarkt gelegen achter ’t Zusje Sint-Oedenrode
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- Naam 't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- Leerbedrijf ID 100423226
- KvK naam Brasserie 't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- KvK nummer 95290400
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Geeft invulling aan een businessmodel (B1-K1)
- Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit (B1-K1-W1)
- Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming (B1-K1-W2)
- Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan (B1-K1-W3)
- Schrijft een businessplan (B1-K1-W4)
Voert operationele processen in een onderneming uit (B1-K2)
- Bouwt een zakelijk netwerk op (B1-K2-W1)
- Koopt producten en/of diensten (B1-K2-W2)
- Voert marketing- en communicatieprocessen uit (B1-K2-W3)
- Verkoopt producten en/of verleent diensten (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Ondernemerschap op basis van een vakspecialisme (23398)
- Ondernemerschap op basis van vakmanschap (23078)
- Ondernemerschap op basis van vakmanschap (23209)
- Schoenconsulent (92890)
- Schoenconsulent (94681)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent) (92891)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent/ondernemer) (92892)
- Schoenconsulent (Schoenconsulent/Ondernemer) (94682)
- Vakman-ondernemer (25165)
- Vakman-ondernemer (25530)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- Naam 't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- Leerbedrijf ID 100423226
- KvK naam Brasserie 't Zusje Sint-Oedenrode B.V.
- KvK nummer 95290400
Contactpersonen (2)
-
Anne Biemans Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Thijs van Helvoort Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Vakspecialist ondernemerRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVakspecialist ondernemer, Manager / ondernemer horeca, Leidinggevende bediening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw
Manager / ondernemer horeca, Leidinggevende bediening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw