Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- Naam Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- Leerbedrijf ID 100743973
- KvK naam Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- KvK nummer 61933449
- KvK vestigingsnummer 000030992192
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31402027400
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Brasserie Van Den Berg Wat krijg je als je Parijse charme, hip New York en gezellig Eindhoven met elkaar combineert? Juist, Brasserie van den Berg. Een plek waar je de dag kunt beginnen en afsluiten, met alles daar tussenin. Van een gezellige lunch, een goed glas wijn tot een snelle hap na het werk of uitgebreid tafelen. Alles kan en alles mag. Brasserie van den Berg is de weerspiegeling van een echte Eindhovenaar; we houden van gezelligheid, smaak, lol en kwaliteit. Onze Franse en internationale keuken bevat een uitgebreide selectie van de beste gerechten. Zonder veel gedoe, gewoon erg lekker. Bienvenue et bon appetit!
- Informatie Leren & Werken Als je op zoek bent naar een stage waar je echt nog wat kunt leren dan ben je bij ons gezellige en enthousiaste team aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en passie en willen dit graag met je delen. Je leermeester zal je zal je begeleiden en je gaat ontdekken wat je kwaliteiten zijn, waar je kansen liggen en eventuele verbeterpunten. Tijdens je stage krijg je voldoende mogelijkheden om je te oriënteren en te ontwikkelen om je zodoende voor te bereiden op een loopbaan in de horeca.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- Naam Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- Leerbedrijf ID 100743973
- KvK naam Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- KvK nummer 61933449
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- Naam Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- Leerbedrijf ID 100743973
- KvK naam Brasserie Van den Berg Eindhoven B.V.
- KvK nummer 61933449
Contactpersonen (2)
-
Kelly Kneepkens Praktijkopleider, Contactpersoon BPV VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal OnderwijsRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Gastheer / -vrouw, Kok, Zelfstandig werkend kok
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Gastheer / -vrouw, Kok, Zelfstandig werkend kok -
René van de Vijfeijke Contactpersoon BPV, PraktijkopleiderRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider