Brasserij bij MY B.V.
- Naam Brasserij bij MY B.V.
- Leerbedrijf ID 100782314
- KvK naam Brasserij bij MY B.V.
- KvK nummer 91747481
- KvK vestigingsnummer 000057407894
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31180205998
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Brasserij BijMY, gelegen in het Cultuurhuis te krimpen a/d/ Lek is een dynamisch horecabedrijf. Ons concept is een combinatie van eetcafé/restaurant, waarmee wij trachten een gemengd gastenbestand te bereiken. Onze menukaart/drankenassortiment staat dan ook op een iets hoger niveau dan bij een gemiddeld eetcafé. De leerling gaat samenwerken in een jong en dynamisch team van gedreven medewerkers, waarbij de sfeer goed is. Brasserij BijMY, verzorgt ook diners, feesten, bruiloften en evenementen zoals paasbrunch kerstdiner/brunch, koningsdag, enz. wij kunnen ook gebruik maken van een feestzaal, waar regelmatig evenementen georganiseerd worden.
- Informatie Leren & Werken Brasserij Bij MY, is een horeca bedrijf die sinds 1 jaar actief is. Wij zijn een erkend leerbedrijf die geleid word door Nizette (bedrijfsleider) die al meerdere dienstjaren in horeca heeft en ervaring heeft met het opleiden van leerlingen in de bediening. De keuken word geleid door mijzelf, Jan-Arie in de functie van chef kok, en al 42 jaar werkzaam in de horeca. In het verleden heb ik leerlingen-stagiaires begeleidt en sinds 2 jaar ben ik leermeester. De keuken is Hollands /Frans klassiek met regelmatig ook andere invloeden zoals Oosterse keuken. Wij zijn een erkend leerbedrijf geworden, met als doel stagiaires en leerlingen het horeca vak en alles aspecten hiervan over te brengen, te leren en ze op deze manier de mogelijkheid te geven een beroeps carrière op te bouwen. dit kan e.v.t. in ons bedrijf. Ikzelf en mijn collega, hebben al eerder leerlingen/ stagiaires opgeleid bij andere werkgevers.
- Informatie Student Wij zijn verbonden met Zadkine opleidingen, op een BBL leerweg. Onze bereikbaarheid met het OV ,scooter of auto zijn goed. Wij hebben ook huisregels o.a. in en uitklokken, kleding, persoonlijk hygiëne, pauzes ,enz die wel nageleefd dienen te worden.
Brasserij bij MY B.V.
- Naam Brasserij bij MY B.V.
- Leerbedrijf ID 100782314
- KvK naam Brasserij bij MY B.V.
- KvK nummer 91747481
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Brasserij bij MY B.V.
- Naam Brasserij bij MY B.V.
- Leerbedrijf ID 100782314
- KvK naam Brasserij bij MY B.V.
- KvK nummer 91747481
Contactpersonen (3)
-
Nizette Bethlehem Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Leidinggevende bedieningRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenLeidinggevende bediening
-
Patrick Luijten Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV
-
Jan-arie Schippers Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok