C&M
- Naam C&M
- Leerbedrijf ID 100625006
- KvK naam C&M
- KvK nummer 54649587
- KvK vestigingsnummer 000024392685
- Bedrijfsindeling Algemene metaalbewerking
- Telefoon +31620592971
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 8
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Bij C&M zijn we gespecialiseerd in het bewerken van RVS, aluminium, staal en cortenstaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onze opdrachtgevers zijn; bouwbedrijven, architecten, interieurbouw, food, machinebouw, particulieren etc... Onze opdrachten zijn zeer divers en 90% is maatwerk, geen seriewerk.
- Informatie Leren & Werken Een student die bij ons komt moet leergierig en secuur zijn. Omdat wij veel in het interieurwerk doen is het belangrijk dat de afwerking van het product goed is, hier staan wij ook om bekend. Wij hebben in het verleden al diverse studenten begeleid en vinden het belangrijk dat er vakmensen worden opgeleid en dat kun je het beste in de praktijk leren.
-
Opleidingsgebieden
- Productietechniek - Lassen (niveau 2)
- Productietechniek - Constructiewerk (niveau 2)
- Productietechniek - Constructiewerk (niveau 3)
C&M
- Naam C&M
- Leerbedrijf ID 100625006
- KvK naam C&M
- KvK nummer 54649587
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 30-8-2016
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
niveau 2 / 19-12-2003
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 21-3-2023
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Niet uitvoerbaar: Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Niet uitvoerbaar: Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Niet uitvoerbaar: Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Niet uitvoerbaar: Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Niet uitvoerbaar: Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
niveau 4 / 21-3-2023
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
niveau 3 / 31-10-2019
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
niveau 3 / 2-9-2015
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Techniek en procesindustrie
niveau 3 / 20-5-2022
Vervaardigt producten en/of onderdelen (B1-K1)
- Bereidt de werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Vervaardigt en/of bewerkt het product (B1-K1-W2)
- Meet en controleert het product en/of onderdeel (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op (B1-K1-W4)
Voert (complexe) bewerkingen en/of modificaties uit (P2-K1)
- Controleert de werkopdracht en bereidt de werkzaamheden voor (P2-K1-W1)
- Stelt de benodigde machines en gereedschappen in en af (P2-K1-W2)
- Voert (complexe) bewerkingen uit (P2-K1-W3)
- Meet, controleert en/of test producten (P2-K1-W4)
- Rondt werkzaamheden af (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround constructiewerker (25286)
- Allround lasser (25287)
- Allround pijpenbewerker (25288)
- Allround plaatwerker (25289)
- Allround precisieverspaner (25624)
- Allround verspaner (25298)
- Fijnmechanisch technicus (91000)
- Fijnmechanisch technicus (91010)
- Fijnmechanisch technicus (Instrumentmaker) (91011)
- Fijnmechanisch technicus (Matrijzenmaker) (91012)
- Fijnmechanisch technicus (Stempelmaker) (91013)
- Fijnmechanische techniek (22045)
- Fijnmechanische Techniek (94350)
- Fijnmechanische Techniek (Allround verspaner) (94351)
- Fijnmechanische Techniek (Fijnmechanisch verspaner) (94352)
- Gereedschapsmaker (25299)
- Instrumentmaker (25300)
- Instrumentmaker (25625)
- Lasser (Lasser Allround) (91070)
- Metaalbewerken (22044)
- Metaalbewerken (23118)
- Metaalbewerken (94300)
- Metaalbewerken (94310)
- Metaalbewerken (Allround lasser) (94311)
- Metaalbewerken (Allround plaatwerker) (94313)
- Metaalbewerken (Allround plaatwerker) (94314)
- Metaalbewerken (Constructiewerker) (94312)
- Pijpenbewerker (Onderhoud en modificaties) (92331)
- Pijpenbewerker (Storingen in leidingsystemen) (92332)
- Plaatwerker (CNC-plaatwerker) (91130)
- Precisietechniek (23120)
- Precisietechniek (23254)
- Productietechniek (23361)
- Scheepsbouwer (25294)
- Techniek en procesindustrie (79020)
- Verspaner (Allround CNC-Verspaner) (92570)
niveau 2 / 20-5-2022
Vervaardigt producten en/of onderdelen (B1-K1)
- Bereidt de werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Vervaardigt en/of bewerkt het product (B1-K1-W2)
- Meet en controleert het product en/of onderdeel (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op (B1-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Basislasser (25290)
- CNC-Verspaner (92561)
- Constructiewerker (25291)
- Constructiewerker (90990)
- Constructiewerker (95761)
- Constructiewerker (Constructiewerker Gevelbouw) (90991)
- Constructiewerker (Constructiewerker Staalbouw) (90992)
- Conventioneel Verspaner (92562)
- Fijnmechanisch technicus (91000)
- Fijnmechanisch technicus (91010)
- Fijnmechanisch technicus (Slijper) (91001)
- Fijnmechanisch technicus (Vonkverspaner) (91002)
- Fijnmechanische techniek (22045)
- Fijnmechanische Techniek (94350)
- Fijnmechanische Techniek (Verspaner) (94340)
- Lasser (Basis Lasser) (91060)
- Metaalbewerken (22044)
- Metaalbewerken (23118)
- Metaalbewerken (94300)
- Metaalbewerken (94310)
- Metaalbewerken (Basislasser) (94302)
- Metaalbewerken (Metaalbewerker) (94301)
- Pijpenbewerker (25292)
- Pijpenbewerker (92330)
- Plaatwerker (25293)
- Plaatwerker (91120)
- Plaatwerker (95690)
- Plaatwerker (Isolatieplaatwerker) (91121)
- Plaatwerker (Plaatconstructiewerker) (91122)
- Precisietechniek (23120)
- Precisietechniek (23254)
- Productietechniek (23361)
- Scheepsmetaalbewerker (25295)
- Techniek en procesindustrie (79020)
- Verspanen (92560)
- Verspanen (Conventioneel en CNC Verspaner) (92563)
- Verspaner (25302)
- Verspaner (25623)
niveau 4 / 21-6-2019
Ontwerpt producten of systemen (B1-K1)
- Verzamelt en verwerkt ontwerpgegevens (B1-K1-W1)
- Werkt ontwerpen uit (B1-K1-W2)
- Kiest (duurzame) materialen en onderdelen (B1-K1-W3)
- Maakt een kostenberekening (B1-K1-W4)
Begeleidt werk (B1-K2)
- Begeleidt het werkproces (B1-K2-W1)
- Bewaakt begroting (B1-K2-W2)
- Voert kwaliteitscontroles uit (B1-K2-W3)
Bereidt werk voor (P1-K1)
- Verzamelt en verwerkt productiegegevens (P1-K1-W1)
- Maakt een tekening(pakket) (P1-K1-W2)
- Plant mensen en middelen in (P1-K1-W3)
Levert een product, installatie en/of systeem op (P1-K2)
- Levert een product, installatie en/of systeem op (P1-K2-W1)
- Doet verbetervoorstellen voor een product, installatie en/of systeem (P1-K2-W2)
- Evalueert een opgeleverd product, installatie en/of systeem (P1-K2-W3)
- Stelt procedures op t.b.v. gebruik en onderhoud van een product, installatie of systeem (P1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Engineering (23362)
- Engineering (23371)
- Middenkader engineering (22050)
- Middenkader engineering (94420)
- Middenkader Engineering (23119)
- Middenkader engineering (Technicus) (94421)
- Middenkaderfunctionaris smart industry (25837)
- Middenkaderfunctionaris smart industry (26006)
- Smart industry (23335)
- Technicus engineering (25297)
- Technicus engineering (25898)
- Technicus middenkader WEI (91140)
- Technicus middenkader WEI (Werktuigbouwkundige constructies en machines) (91148)
- Techniek en procesindustrie (79020)
C&M
- Naam C&M
- Leerbedrijf ID 100625006
- KvK naam C&M
- KvK nummer 54649587
Contactpersonen (1)
-
Corné Meijs Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Technicus engineeringRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenTechnicus engineering, Allround medewerker productietechniek, Medewerker productietechniek
Allround medewerker productietechniek, Medewerker productietechniek