Camping Parc La Clusure
- Naam Camping Parc La Clusure
- Leerbedrijf ID 100142769
- Telefoon +3284360050
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 37
- Stage/bbl overeenkomsten 6
Organisatieprofiel
- Omschrijving Sandaya Camping Parc La Clusure is een 4-sterren camping gelegen in de Belgische Ardennen met ruim 200 kampeerplaatsen en 260 verhuuraccommodaties. De camping is in 2025 geopend van 4 april tot 2 november, en in het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en juli en augustus) verblijven er dagelijks zo’n 1400 gasten, waarvan de meerderheid de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft. Op de camping zelf vind je naast kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties ook een bar, restaurant, snackbar, en een campingwinkel. Daarnaast bieden wij gedurende de gehele openingsperiode een uitgebreid animatieprogramma aan voor jong en oud, met in de zomer verschillende themadagen, live muziek, spelshows en onze eigen musical. Het vaste team bestaat uit 14 medewerkers uit Wallonië, Vlaanderen en Nederland. Vanaf maart/april wordt dit team aangevuld met seizoenmedewerkers en stagiaires op alle afdelingen. In het hoogseizoen helpen nog eens ongeveer 50 vakantiekrachten ons om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen en bestaat ons team in totaal uit zo’n 80 medewerkers, waarvan een groot gedeelte op de camping verblijft. Iets dat, in ieder geval wat ons betreft, het werken op Parc La Clusure zo leuk maakt!
- Informatie Leren & Werken Wanneer je bij ons komt werken als stagiaire, proberen we je zo breed mogelijk op te leiden. Niet alleen leer je enorm veel over je eigen vakgebied, maar je zult ook enkele diensten meedraaien op andere afdelingen om zo het bedrijf goed te leren kennen. Leuk om te weten - ons managementteam bestaat uit 8 personen, waarvan er 2 ooit zelf begonnen zijn als stagiaire op onze camping. Doorgroeimogelijkheden genoeg dus!
- Informatie Student Parc La Clusure biedt verschillende stages op verschillende afdelingen aan: - Animatie - Facilitair - Groenvoorziening - Horeca (bediening/bar in Bar | Restaurant Le Val Joli) - Keuken (Bar | Restaurant Le Val Joli) - Receptie - Technische Dienst Hoewel we gelegen zijn in het Franstalige gedeelte van België, is de voertaal binnen het team Nederlands. Een unieke situatie dus - je begeleiding is volledig in het Nederlands, maar toch heb je de kans om ondertussen een paar woordjes Frans te leren!
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Camping Parc La Clusure
- Naam Camping Parc La Clusure
- Leerbedrijf ID 100142769
- Telefoon +3284360050
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Verricht facilitaire werkzaamheden (B1-K1)
- Faciliteert bijeenkomsten (B1-K1-W1)
- Verwerkt gegevens met informatiesystemen (B1-K1-W2)
- Voert logistieke werkzaamheden uit (B1-K1-W3)
- Bevordert de veiligheid (B1-K1-W4)
- Onderhoudt ruimten en apparatuur (B1-K1-W5)
- Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers (B1-K1-W6)
- Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af (B1-K1-W7)
Voert beheerstaken uit (P2-K1)
- Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening (P2-K1-W1)
- Voert contractbeheer uit (P2-K1-W2)
- Beheert financiën (P2-K1-W3)
- Stemt af met het management (P2-K1-W4)
Geeft leiding (P2-K2)
- Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan (P2-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P2-K2-W2)
- Voert gesprekken met medewerkers (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Facilitair leidinggeven (23083)
- Facilitair leidinggevende (25175)
- Facilitair leidinggevende (91320)
- Facilitair leidinggevende (95750)
- Facilitaire dienstverlener (22183)
- Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende) (94180)
- Facilitaire dienstverlening (23247)
- Horeca en bakkerij (79120)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P4-K1)
- Vraagt offertes op en selecteert leveranciers (P4-K1-W1)
- Bestelt de voorraad (P4-K1-W2)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P4-K1-W3)
- Beheert de opslag van de voorraad (P4-K1-W4)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P4-K2)
- Verzamelt informatie (P4-K2-W1)
- Stelt de menukaart op (P4-K2-W2)
- Selecteert dranken (P4-K2-W3)
- Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze (P4-K2-W4)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P4-K2-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid (P4-K3-W1)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K3-W3)
- Begroot financiën (P4-K3-W4)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W5)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K3-W6)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K3-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (90680)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening) (90686)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader) (90689)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening) (94161)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P2-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P2-K1-W1)
- Werkt mee in de bediening (P2-K1-W2)
- Werkt mee in de keuken (P2-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P2-K1-W4)
- Creëert en bewaakt sfeer (P2-K1-W5)
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven (P2-K2)
- Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen (P2-K2-W1)
- Checkt de gast in (P2-K2-W2)
- Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf (P2-K2-W3)
- Bewaakt de veiligheid (P2-K2-W4)
- Checkt de gast uit (P2-K2-W5)
- Maakt night audit rapportages van de omzet (P2-K2-W6)
- Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten (P2-K2-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) (90303)
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces (B1-K1-W1)
- Voert productiewerkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst (B1-K1-W3)
- Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit (B1-K1-W4)
- Onderhoudt apparatuur en gereedschap (B1-K1-W5)
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten (B1-K2)
- Verleent gastvrijheid (B1-K2-W1)
- Verkoopt producten (B1-K2-W2)
- Bedient en beheert de kassa (B1-K2-W3)
- Distribueert bestellingen (B1-K2-W4)
- Gaat om met normafwijkend gedrag (B1-K2-W5)
- Vangt klachten van gasten op (B1-K2-W6)
Beheert de voorraad (B1-K3)
- Controleert de voorraad (B1-K3-W1)
- Ontvangt en controleert producten en goederen (B1-K3-W2)
- Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Fastservice (22176)
- Fastservice (23084)
- Fastservice (95430)
- Fastservice (Medewerker fastservice) (94190)
- Horeca en bakkerij (79120)
Onderneemt (B1-K1)
- Ontwikkelt een ondernemingsplan (B1-K1-W1)
- Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming (B1-K1-W2)
- Implementeert het ondernemingsplan (B1-K1-W3)
- Maakt marktanalyse (B1-K1-W4)
- Voert commerciële activiteiten uit (B1-K1-W5)
- Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs (B1-K1-W6)
- Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid (B1-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (B1-K2)
- Maakt een operationeel plan (B1-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (B1-K2-W2)
- Begroot financiën (B1-K2-W3)
- Bewaakt financiën (B1-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (B1-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (B1-K2-W6)
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven (P3-K1)
- Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf (P3-K1-W1)
- Sluit het bedrijf af (P3-K1-W10)
- Ontvangt en informeert/adviseert de gast (P3-K1-W2)
- Neemt de bestelling op en serveert deze (P3-K1-W3)
- Maakt dranken serveergereed (P3-K1-W4)
- Bereidt gerechten (P3-K1-W5)
- Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast (P3-K1-W6)
- Creëert en bewaakt sfeer (P3-K1-W7)
- Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan (P3-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf (P3-K1-W9)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Ondernemer horeca/bakkerij (22179)
- Ondernemer horeca/bakkerij (23087)
- Ondernemer horeca/bakkerij (90300)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar) (90301)
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice) (90302)
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Bestelt en beheert de voorraad (P2-K1)
- Bestelt de voorraad (P2-K1-W1)
- Reclameert foute levering bij de leverancier (P2-K1-W2)
- Beheert de opslag van de voorraad (P2-K1-W3)
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart (P2-K2)
- Verzamelt informatie (P2-K2-W1)
- Doet voorstellen voor de menukaart (P2-K2-W2)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K3)
- Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid (P2-K3-W1)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K3-W2)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer) (90752)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94152)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw) (94153)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Sector: Media en vormgeving
Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting (B1-K1)
- Bespreekt de opdracht voor de media-uiting (B1-K1-W1)
- Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting (B1-K1-W2)
- Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting (B1-K1-W3)
Realiseert de media-uiting (B1-K2)
- Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting (B1-K2-W1)
- Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties (B1-K2-W2)
- Rondt de opdracht voor de media-uiting af (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround DTP-er (25197)
- Allround DTP-er (95705)
- Allround DTP-er (95706)
- DTP (23092)
- DTP-er (22083)
- DTP-er (90180)
- DTP-er (90190)
- DTP-er (Allround DTP-er KC GOC) (90191)
- DTP-er (Allround DTP-er Savantis) (90192)
- Media en vormgeving (79040)
- Mediamaken (23237)
Sector: Sport
Aanbieden van een les of training (B1-K1)
- Bereidt een les of training voor (B1-K1-W1)
- Voert een les of training uit (B1-K1-W2)
- Begeleidt en instrueert SB-deelnemers (B1-K1-W3)
- Evalueert de les of training (B1-K1-W4)
Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement (B1-K2)
- Bereidt het toernooi of evenement voor (B1-K2-W1)
- Voert een toernooi of evenement uit (B1-K2-W2)
- Evalueert het toernooi of evenement met het team (B1-K2-W3)
Aanbieden van een leefstijl- en beweegprogramma (P3-K1)
- Stelt de beginsituatie en doelstellingen vast (P3-K1-W1)
- Stelt een leefstijl- en beweegprogramma op (P3-K1-W2)
- Voert een leefstijl- en beweegprogramma uit (P3-K1-W3)
- Evalueert het leefstijl- en beweegprogramma (P3-K1-W4)
Coördineren van SB-(deel)projecten (P3-K2)
- Stelt een projectplan op voor een SB-(deel)project (P3-K2-W1)
- Coördineert het SB-(deel)project (P3-K2-W2)
- Monitort de uitvoering van het SB (deel)project (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Coördinator sport, bewegen en gezondheid (25413)
- Sport en bewegen (22171)
- Sport en bewegen (23366)
- Sport en bewegen (91400)
- Sport en bewegen (95290)
- Sport en Bewegen (23163)
- Sport en bewegen (Sport- en bewegingscoordinator / Operationeel sport- en bewegingsmanager) (91403)
- Sport en bewegen (Sport- en bewegingscoordinator/Operationeel sport- en bewegingsmanager) (95293)
- Veiligheid en sport (79100)
Aanbieden van een les of training (B1-K1)
- Bereidt een les of training voor (B1-K1-W1)
- Voert een les of training uit (B1-K1-W2)
- Begeleidt en instrueert SB-deelnemers (B1-K1-W3)
- Evalueert de les of training (B1-K1-W4)
Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement (B1-K2)
- Bereidt het toernooi of evenement voor (B1-K2-W1)
- Voert een toernooi of evenement uit (B1-K2-W2)
- Evalueert het toernooi of evenement met het team (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Sport en bewegen (22171)
- Sport en bewegen (23366)
- Sport en bewegen (91400)
- Sport en bewegen (95290)
- Sport en Bewegen (23163)
- Sport en bewegen (Sport- en bewegingsleider) (91390)
- Sport en bewegen (Sport- en bewegingsleider) (95280)
- Sport- en bewegingsleider (25415)
- Veiligheid en sport (79100)
Aanbieden van een les of training (B1-K1)
- Bereidt een les of training voor (B1-K1-W1)
- Voert een les of training uit (B1-K1-W2)
- Begeleidt en instrueert SB-deelnemers (B1-K1-W3)
- Evalueert de les of training (B1-K1-W4)
Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement (B1-K2)
- Bereidt het toernooi of evenement voor (B1-K2-W1)
- Voert een toernooi of evenement uit (B1-K2-W2)
- Evalueert het toernooi of evenement met het team (B1-K2-W3)
Aanbieden van SB-programma om prestaties en/of beleving te optimaliseren (P5-K1)
- Stelt de beginsituatie en doelen vast (P5-K1-W1)
- Stelt een SB-programma op (P5-K1-W2)
- Verzorgt trainingen of instructies (P5-K1-W3)
- Coacht bij wedstrijden of activiteiten (P5-K1-W4)
- Evalueert de ontwikkeling van sporter(s)/deelnemer(s) (P5-K1-W5)
Coördineren van SB-(deel)projecten (P5-K2)
- Stelt een projectplan op voor een SB-(deel)project (P5-K2-W1)
- Coördineert het SB-(deel)project (P5-K2-W2)
- Monitort de uitvoering van het SB-(deel)project (P5-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Coördinator sportinstructie, training en coaching (25414)
- Sport en bewegen (22171)
- Sport en bewegen (23366)
- Sport en bewegen (91400)
- Sport en bewegen (95290)
- Sport en Bewegen (23163)
- Sport en bewegen (Sport- en bewegingscoordinator / Trainer-coach) (91404)
- Sport en bewegen (Sport- en bewegingscoordinator/ Trainer/coach) (95294)
- Veiligheid en sport (79100)
Sector: Toerisme en recreatie
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden (P3-K1)
- Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten (P3-K1-W1)
- Bereidt de uitvoering van activiteiten voor (P3-K1-W2)
- Begeleidt activiteiten (P3-K1-W3)
- Rondt de activiteit af (P3-K1-W4)
- Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie (P3-K1-W5)
- Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie (P3-K1-W6)
Geeft leiding (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers (P3-K2-W2)
- Voert formele gesprekken (P3-K2-W3)
Voert beheerstaken uit (P3-K3)
- Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
- Maakt een begrotingsvoorstel (P3-K3-W2)
- Bewaakt financiën (P3-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure executive) (93330)
- Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen) (93350)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Frontofficemanager) (94072)
- Frontofficemedewerker (Hoofd informatie) (94071)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive) (90681)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie) (90684)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive) (90688)
- Leidinggevende leisure & hospitality (25351)
- Leidinggevende travel & hospitality (25352)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive) (94130)
- Reizen (Manager verkoop reizen) (94100)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P4-K1)
- Promoot producten en diensten (P4-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P4-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P4-K1-W3)
Geeft leiding (P4-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W1)
- Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers (P4-K2-W2)
- Voert formele gesprekken (P4-K2-W3)
Voert beheerstaken uit (P4-K3)
- Maakt een operationeel plan (P4-K3-W1)
- Maakt een begrotingsvoorstel (P4-K3-W2)
- Bewaakt financiën (P4-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure executive) (93330)
- Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen) (93350)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Frontofficemanager) (94072)
- Frontofficemedewerker (Hoofd informatie) (94071)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive) (90681)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie) (90684)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive) (90688)
- Leidinggevende leisure & hospitality (25351)
- Leidinggevende travel & hospitality (25352)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive) (94130)
- Reizen (Manager verkoop reizen) (94100)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden (P1-K1)
- Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten (P1-K1-W1)
- Bereidt de uitvoering van activiteiten voor (P1-K1-W2)
- Begeleidt activiteiten (P1-K1-W3)
- Rondt de activiteit af (P1-K1-W4)
- Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie (P1-K1-W5)
- Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie (P1-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure host) (93240)
- Aqua & leisure host (90630)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host) (94120)
- Leisure & hospitality host (90670)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
- Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (25353)
- Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K1)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K1-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K1-W2)
- Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten (B1-K1-W3)
- Signaleert en behandelt klachten (B1-K1-W4)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K1-W5)
- Werft klanten/gasten en opdrachten (B1-K1-W6)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K2)
- Stelt informatiemateriaal samen (B1-K2-W1)
- Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af (B1-K2-W2)
- Houdt de administratie bij (B1-K2-W3)
- Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening (B1-K2-W4)
Realiseert commercieel aanbod (P2-K1)
- Promoot producten en diensten (P2-K1-W1)
- Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten (P2-K1-W2)
- Maakt een prijsberekening bij het aanbod (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure host (90630)
- Commercieel medewerker reizen (90650)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating) (90651)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen) (90652)
- Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen) (90653)
- Front officemedewerker (90620)
- Frontofficemedewerker (22184)
- Frontofficemedewerker (94070)
- Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker) (90621)
- Frontofficemedewerker (Receptionist) (90622)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host) (94120)
- Leisure & hospitality host (90670)
- Reizen (Verkoper reizen) (94090)
- Toerisme en recreatie (79130)
- Travel, leisure & hospitality (23134)
- Travel, Leisure & Hospitality (23264)
- Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (25353)
- Zelfstandig medewerker travel & hospitality (25354)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Uitvoeren beheerwerk van bos, natuur, landschap en recreatieterreinen (P3-K1)
- Voert beheerwerkzaamheden uit (P3-K1-W1)
- Onderhoudt gebouwen en/of voorzieningen (P3-K1-W2)
Zorg dragen voor publiek en/of gasten (P3-K2)
- Voert gastheerschap uit (P3-K2-W1)
- Assisteert bij activiteiten (P3-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Medewerker natuur en leefomgeving (Medewerker recreatiebedrijf) (97184)
- Medewerker natuur, water en recreatie (25453)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker buitenruimte) (97531)
- Natuur en groene ruimte 2 (Medewerker recreatiebedrijf) (97532)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte (B1-K1)
- Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water (B1-K1-W1)
- Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer (B1-K1-W2)
- Communiceert over het werk (B1-K1-W3)
- Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit (B1-K1-W4)
Organiseren van het werk in de groene ruimte (P7-K1)
- Stelt een plan op en draagt zorg voor de realisatie (P7-K1-W1)
- Calculeert en bewaakt budget (P7-K1-W2)
- Levert het werk op (P7-K1-W3)
- Optimaliseert proces/werkwijze (P7-K1-W4)
- Stuurt medewerkers aan (in projecten) (P7-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Experimentele leergang vmbo-mbo niveau 2 in de sector landbouw en natuurlijke omgeving (80040)
- Groen, grond, infra (22239)
- Groene ruimte (23171)
- Groene ruimte (23252)
- Groene ruimte (23394)
- Manager natuur en recreatie (97090)
- Medewerker natuur en leefomgeving (97530)
- Natuur en groene ruimte 2 (22219)
- Natuur en groene ruimte 3 (22220)
- Natuur en groene ruimte 4 (22221)
- Opzichter/uitvoerder groene ruimte (25454)
- Vakbekwaam medewerker natuur en leefomgeving (97250)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Sector: Zorg en welzijn
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit (B1-K1)
- Bereidt werkzaamheden voor en stemt af (B1-K1-W1)
- Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt (B1-K1-W2)
- Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving (B1-K1-W3)
- Rondt de werkzaamheden af (B1-K1-W4)
- Evalueert de werkzaamheden (B1-K1-W5)
Assisteert bij sportieve en recreatieve activiteiten en evenementen (P3-K1)
- Assisteert bij de praktische uitvoering van sportieve en recreatieve activiteiten (P3-K1-W1)
- Begeleidt deelnemers (P3-K1-W2)
- Houdt toezicht (P3-K1-W3)
- Assisteert bij de uitgifte en beheer van producten/diensten (P3-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Aqua & leisure (Aqua & leisure assistant) (94080)
- Dienstverlening (23189)
- Dienstverlening (23385)
- Leisure & hospitality (22187)
- Leisure & hospitality (Leisure & hospitality assistant) (94110)
- Medewerker sport en recreatie (25500)
- Sport- en bewegingsbegeleider (22170)
- Sport- en bewegingsbegeleider (91380)
- Sport- en bewegingsbegeleider (95300)
Camping Parc La Clusure
- Naam Camping Parc La Clusure
- Leerbedrijf ID 100142769
- Telefoon +3284360050
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
Contactpersonen (3)
-
Casper van Norel Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken
Zelfstandig werkend kok, Leidinggevende keuken -
Joost Oosting Contactpersoon BPV, Praktijkopleider MediavormgeverRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenMediavormgever, Allround mediamaker, Manager / ondernemer horeca, Zelfstandig medewerker travel & hospitality, Leidinggevende travel & hospitality, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality, Leidinggevende leisure & hospitality
Allround mediamaker, Manager / ondernemer horeca, Zelfstandig medewerker travel & hospitality, Leidinggevende travel & hospitality, Zelfstandig medewerker leisure & hospitality, Leidinggevende leisure & hospitality -
Mariaana Vonk Contactpersoon BPVRollen
Contactpersoon BPV