Maroy B.V.

 • Naam Maroy B.V.
 • Leerbedrijf ID 100610781
 • KvK naam Maroy B.V.
 • KvK nummer 88957284
 • KvK vestigingsnummer 000054776074
 • Bedrijfsindeling Communicatie- en grafisch ontwerp
 • Telefoon +31611010086
 • Totale capaciteit 0
 • Stage/bbl overeenkomsten -

Organisatieprofiel

 • Omschrijving Wij van de Maroy Group zien onze kracht in de breedte en vinden voldoening in het ontwerpen, ondersteunen, bouwen en adviseren vanuit onze eigen kennis. De basis van ons bedrijf draait om 3 kernen. Maroy media: In de competitieve wereld waarin de eerste indruk cruciaal is, staat Maroy Media klaar om jouw bedrijfsuitstraling te optimaliseren. Met jarenlange ervaring in het vormgeven van grafische uitingen, zijn wij ons gaan specialiseren in de totale uitstraling van bedrijven, van het pand tot en met de producten/diensten. Alles staat met elkaar in verbinding. Ontdek de kracht van een doordachte bedrijfsuitstraling met Maroy Media, waar concepten tot leven komen en een blijvende indruk achterlaten. Maroy e-commerce: Bij Maroy E-commerce bouwen, ontwikkelen, en produceren we niet alleen websites en webshops – we runnen ze ook. Als eigenaren van diverse succesvolle webshops begrijpen we uit de eerste hand wat het betekent om online te ondernemen. Deze praktijkervaring is ons geheime ingrediënt, waardoor we een unieke aanpak bieden die veel verder gaat dan alleen het bouwen van een leuke site of shop. Maroy Operations: Wij adviseren en begeleiden van ondernemers/ondernemingen op het gehele vlak. Dat wil zeggen dat wij een ondernemer kunnen adviseren van productontwikkeling, productie, import tot en met opslag en (online)verkoop. Outsourcing, fullfilment, enzovoort zijn geen vreemde benamingen voor ons. Doordat wij ook eigen producten bedenken, ontwikkelen en (laten)produceren zijn wij van vele markten thuis. Bij het ontwikkelingsproces maken wij gebruik van solid Works en onze eigen 3D printers zijn hierbij natuurlijk ook niet weg te denken. Door onze kennis en eigen ervaring van deze processen ondersteunen wij andere ondernemers die juist in deze traject(en) tegen problemen aanlopen. Wij helpen met verfijnen, vernieuwen en/of uitbreiden van één of meerdere stappen. Daarnaast bieden wij logistieke ondersteuning voor bedrijven die op zoek zijn naar opslag in Enschede. Of het nu gaat om lange termijn opslag of tijdelijke behoeften, wij bieden de ideale oplossing. Gevestigd aan de Auke Vleerstraat in Enschede, beschikken wij over een ruime opslaglocatie en bieden flexibele op- en overslag mogelijkheden voor zowel grote als kleine hoeveelheden goederen. Ontdek de efficiënte opslagopties bij Maroy Operations
 • Informatie Leren & Werken Als erkend leerbedrijf vinden wij het belangrijk dat een student leert hoe het er in de praktijk aan toe kan gaan. In de meeste gevallen zul je kunnen (mee)werken aan een doorlopend project. Daarnaast draai je mee met onze dagelijkse werkzaamheden zoals het onderhouden/bewerken van websites, bedenken/maken/plaatsen van nieuwsberichten voor klanten maar ook voor onszelf. Tijdens het doorlopend project kun jij je opgedane kennis tonen en uiteraard zullen wij je hiermee ondersteunen met onze jarenlange praktijk ervaring (zo'n 30 jaar inmiddels). Ben je van mening dat je nieuwe ideeën of inzichten hebt voor ons of een van onze klanten, laat het gerust weten wij helpen je graag om dit in de praktijk te testen. Uiteraard krijg je van ons tussendoor de tijd om je bezig gehouden met je stageverslag. Tip van ons; probeer dagelijks bij te houden wat je doet zodat je dit later makkelijk in je verslag kunt verwerken. Doordat wij werken met een klein team zullen wij ook een bepaalde mate van zelfstandigheid van je vragen. Mocht je nieuwsgierig zijn dan mag je uiteraard met ons meekijken waar wij ons dagelijks zoal mee bezig houden. Stel gerust vragen, kom met ideeën en/of suggesties, wij horen graag hoe een student kijkt naar het vak van marketing en communicatie.
 • Informatie Student Wij zijn een flexibel bedrijf, houden niet van al te formeel gedrag, gaan graag amicaal om met onze collega's en klanten. We zijn meer van de je, jij en jou dan van u. Wij werken het liefst samen met studenten die meedenken en met ideeën komen dan de "ja knikkers". Een stagevergoeding is afhankelijk van welke opleiding en uiteraard je inzet. Laat zien dat je een goede aanvulling zou kunnen zijn voor bedrijven in de praktijk. Voeg je wat toe? Ben je leergierig? Kortom laat zien dat je niet voor niks aan je opleiding bent begonnen en dat je wat wil toevoegen aan (onze) werkzaamheden! Uiteraard zullen wij dat dan belonen. Tot nu toe heeft geen van onze stagiaires hier problemen mee:-) Het maakt ons niet uit van welke school/opleiding je komt als je maar gemotiveerd bent en het minimale opleidingsniveau 3 of 4 is.

Maroy B.V.

 • Naam Maroy B.V.
 • Leerbedrijf ID 100610781
 • KvK naam Maroy B.V.
 • KvK nummer 88957284

Erkenningen

Sector: Economie en administratie

Sector: Techniek en procesindustrie

Maroy B.V.

 • Naam Maroy B.V.
 • Leerbedrijf ID 100610781
 • KvK naam Maroy B.V.
 • KvK nummer 88957284

Contactpersonen (2)

Naam Rollen Opleidingen