Bedrijf
Catering service van Grunsven
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Eventcatering
Werken en leren
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Aanvullende informatie
3 stages gevonden voor Catering service van Grunsven
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302
Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakbekwaam medewerker vers (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P2-K1
Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
- P2-K1-W1Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2Coördineert het versverwerkingsproces
P2-K2
Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
- P2-K2-W1Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22244Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 22245Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23166Vers: Vakmanschap & ambacht
Opleidingscode 23288Vakbekwaam medewerker vers
Opleidingscode 25425Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Vakbekwaam medewerker versdetailhandel
Opleidingscode 91630Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Winkelslager)
Opleidingscode 91633Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (Visspecialist)
Opleidingscode 91634Chef slagerij
Opleidingscode 91640Medewerker slagerij
Opleidingscode 91650Leidinggevende versdetailhandel (Chef versdetailhandel)
Opleidingscode 94740Medewerker versdetailhandel (Eerste verkoopmedewerker vers supermarkt)
Opleidingscode 94840Leidinggevende vers (Chef vers)
Opleidingscode 95600
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 90687Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 93360Kok
Opleidingscode 95100Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 95102
Voeding- en leefstijladviseur (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Voeding- en leefstijladviseur (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Adviseren, informeren en ontwikkelen op het gebied van voeding, voedsel en leefstijl
- B1-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de opdrachtgeverNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W2Adviseert opdrachtgever/cliënt bij vragen over voedsel, voeding en leefstijlNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W3Geeft voorlichting en informatie over voedsel, voeding en leefstijl in relatie tot gezondheidNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Ontwikkelt en verbetert gerechten of menu’s
B1-K2
Begeleiden bij een gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl
- B1-K2-W1Stelt de beginsituatie en doelstellingen van de cliënt/deelnemer vast
- B1-K2-W2Stelt een voeding- en leefstijlprogramma op
- B1-K2-W3Begeleidt en coacht de cliënt/deelnemer
- B1-K2-W4Evalueert het uitgevoerde voeding- en leefstijlprogramma
Equivalenten van deze opleiding
Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23346Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23396Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 25848Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 26024


