Catering vanIvan
- Naam Catering vanIvan
- Leerbedrijf ID 100746650
- KvK naam Catering vanIvan
- KvK nummer 67318959
- KvK vestigingsnummer 000035870109
- Bedrijfsindeling Eventcatering
- Telefoon +31657338237
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving We zijn een kleinschalig catering bedrijf waar alle facetten van het koksvak aanbod komen. Service en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Ons gezellige, informele team is gevarieerd met voornamelijk jongere medewerkers. Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren bij verjaardagen, feesten, jubilea en andere evenementen in de regio Land van Cuijk en omstreken.
- Informatie Leren & Werken Als leerling wordt je gekoppeld aan de praktijkopleider/leermeester. Over het algemeen wordt je 1 op 1 begeleid in je werkzaamheden.
Catering vanIvan
- Naam Catering vanIvan
- Leerbedrijf ID 100746650
- KvK naam Catering vanIvan
- KvK nummer 67318959
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 6-3-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 8-3-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Catering vanIvan
- Naam Catering vanIvan
- Leerbedrijf ID 100746650
- KvK naam Catering vanIvan
- KvK nummer 67318959
Contactpersonen (1)
-
Ivan Keijzers Contactpersoon BPV, Praktijkopleider KokRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok