Grand Café Cineac Lisse
- Naam Grand Café Cineac Lisse
- Leerbedrijf ID 100391477
- KvK naam Cinema Floralis B.V.
- KvK nummer 34081196
- KvK vestigingsnummer 000017772966
- Bedrijfsindeling Bioscopen
- Telefoon +31251272422
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Cinema Floralis is een bedrijf in de oude veilingshal van Lisse. In het pand is een bioscoopzaal, danszaal en een restaurant. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 50 gasten. Het bedrijf bestaat nu bijna 4 jaar en we zijn een snelgroeiend bedrijf. We werken met een a la carte kaart en voornamelijk met een tapaskaart. Om de tapas staan wij in de regio bekent. De gerechten op de tapaskaart zijn breed geselecteerd en we gebruiken niet alleen de mediteraanse invloeden. we veranderen 2 keer per jaar de kaart en wisselen veel met de gerechten. de gerechten worden voornamelijk met verse producten gemaakt en we gebruiken zo min mogelijk kant en klaar producten. We hebben geen lunchkaart en zijn echt gericht op het diner. Hiernaast bieden wij ook verschillende soorten feesten aan zoals, bufetten en walking dinners We werken in een klein team verband. Er werken veel jonge mensen en ook mensen van andere afkomst. We zijn 6 dagen per week open. Maandag zijn we standaard dicht
- Informatie Leren & Werken Bij ons bedrijf bieden we ruimte om te leren. door de wisselende kaart komen er steeds nieuwe werkzaamheden bij en nieuwe mogelijkheden om technieken te beheersen. naast de standaard snijtechnieken is er ook ruimte om sauzen, dressings, en desserts te maken. Leerlingen die goed laten zien dat ze gemotiveerd zijn en de kennis en kunde bezitten krijgen ook de mogelijkheden om tijdens het diner aan de warme kant te mogen werken. Door de uitgebreide kaart kun je veel leren en leer je goed onder druk te werken tijdens het diner als het druk is. Ik heb mijn leermeester diploma nu 3 jaar en heb nu 1 leerling lopen. Ik heb naast mijn koksdiploma ook stages gelopen in het basisonderwijs, buitenschoolse opvang en en jeugdzorg. Ik heb een rustig karakter en neem de tijd om iets uit te leggen.
- Informatie Student de werktijden zijn als volgt. De begintijd is meestal rond 13.30 dan beginnen we met de mise en place. rond 16.30 gaan we eten(Dit kan variëren). Om 17.00 gaat de keuken open voor het diner. het diner duurt tot 21.30. dan is de keuken gesloten voor diner. eventueel desserts en bittergarnituur kan nog wel. En afhankelijk van de drukte zijn we meestal rond 22.30 en 23.00 klaar met schoonmaken
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Grand Café Cineac Lisse
- Naam Grand Café Cineac Lisse
- Leerbedrijf ID 100391477
- KvK naam Cinema Floralis B.V.
- KvK nummer 34081196
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 28-2-2018
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 1-10-2015
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 1-10-2015
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Grand Café Cineac Lisse
- Naam Grand Café Cineac Lisse
- Leerbedrijf ID 100391477
- KvK naam Cinema Floralis B.V.
- KvK nummer 34081196
Contactpersonen (1)
-
Niels van der Eng Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Kok, Zelfstandig werkend kok
Kok, Zelfstandig werkend kok