Bedrijf
Coffeelicious Bakery
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
Werken en leren
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en productenNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificatiesNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtesNiet uitvoerbaar
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Equivalenten van deze opleiding
Brood en banket
Opleidingscode 22181Brood en banket
Opleidingscode 23082Brood en banket
Opleidingscode 23295Zelfstandig werkend bakker
Opleidingscode 25174Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Banketbakker
Opleidingscode 90690Banketbakker (Allround banketbakker)
Opleidingscode 90700Brood- en banketbakker
Opleidingscode 90730Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 90731Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 90732Brood en Banket
Opleidingscode 94220Brood en banket (Banketbakker)
Opleidingscode 94222Brood en banket
Opleidingscode 94230Brood en banket (Allround broodbakker)
Opleidingscode 94231Brood en banket (Allround banketbakker)
Opleidingscode 94232Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 94233Brood en banket
Opleidingscode 94240Zelfstandig werkend banketbakker
Opleidingscode 95748Zelfstandig werkend broodbakker
Opleidingscode 95749
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P2-K1
Productieproces beheersen
- P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
- P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
- P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
- P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding
Opleidingscode 23392Vakbekwaam medewerker voeding en technologie
Opleidingscode 25461Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Allround operator (Allround voedingsoperator)
Opleidingscode 97340Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)
Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)
B1-K1
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
- B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
- B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
- B1-K1-W3Verwerkt gegevens
- B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
P6-K1
Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
- P6-K1-W1Levert managementinformatie
- P6-K1-W2Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
- P6-K1-W3Voert marktonderzoeken uit
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Business Services
Opleidingscode 23296Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 25148Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 90530Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker)
Opleidingscode 90531Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker)
Opleidingscode 90532
Leidinggevende bakkerij (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende bakkerij (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P3-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P3-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
P3-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P3-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
P3-K3
Voert leidinggevende taken uit
- P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3Begroot financiën
- P3-K3-W4Beheert financiën
- P3-K3-W5Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Brood en banket
Opleidingscode 22181Brood en banket
Opleidingscode 23082Brood en banket
Opleidingscode 23295Leidinggevende bakkerij
Opleidingscode 25172Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)
Opleidingscode 90685Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)
Opleidingscode 93720Brood en Banket
Opleidingscode 94220Brood en banket
Opleidingscode 94230Brood en banket
Opleidingscode 94240Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)
Opleidingscode 94242
Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedsel
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
- B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
P5-K1
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klantNiet uitvoerbaar
- P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voedingNiet uitvoerbaar
- P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatieNiet uitvoerbaar
- P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)Niet uitvoerbaar
- P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de ketenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23396Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 25848Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P1-K1
Productieproces uitvoeren
- P1-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P1-K1-W2Bedient productieapparatuur
- P1-K1-W3Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding
Opleidingscode 23392Medewerker voeding en technologie
Opleidingscode 25460Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Operator (Voedingsoperator)
Opleidingscode 97380Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)
Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
Equivalenten van deze opleiding
Brood en banket
Opleidingscode 22181Brood en banket
Opleidingscode 23082Brood en banket
Opleidingscode 23295Uitvoerend bakker
Opleidingscode 25173Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Brood- en banketbakker
Opleidingscode 90720Brood en Banket
Opleidingscode 94220Brood en banket (Brood- en banketbakker)
Opleidingscode 94221Brood en banket
Opleidingscode 94230Brood en banket
Opleidingscode 94240Uitvoerend bakker
Opleidingscode 95747