Stage
Zelfstandig werkend kok
Kreta RestaurantWerken op een unieke locatie in Almelo in een top Restaurant !
BOL
Niveau 3
In overleg
25-8-2025
Leerbedrijf ID 100162782
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Salaris en mogelijkheden
- In overleg
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Organisatieprofiel
KR
Kreta Restaurant
Telefoonnummer: +31546825676
E-mail: info@kreta-almelo.nl
Website: http://www.kreta-almelo.nl
Contact persoon:
Linda Urucoglu
T: +31622697875
E: stefankreta@live.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechtenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kostenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteitBehoort niet tot het takenpakket
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkersBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkersBehoort niet tot het takenpakket
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechtenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kostenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteitBehoort niet tot het takenpakket
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkersBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkersBehoort niet tot het takenpakket
