Stage
Manager/ondernemer horeca
CSMART Hotel AlmereAfwisselende Front Office stage
BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100407770
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
Organisatieprofiel
CH
CSMART Hotel Almere
Telefoonnummer: +31368451500
E-mail: mirjam.reitsma@csmart-hotel.com
Website: http://www.csmart-hotel.com
Contact persoon:
Mirjam Reitsma
T: +31368451500
E: mirjam.reitsma@csmart-hotel.com
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een ondernemingBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W4Maakt marktanalyseBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W4Bewaakt financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een ondernemingBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W4Maakt marktanalyseBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W4Bewaakt financiënBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aanBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
