Stage
Manager/ondernemer horeca
Visrestaurant Bergsdiepvisrestaurant Bergsdiep in Bergen op zoom zoekt horeca topper!
BOL
Niveau 4
Anders, namelijk: Salaris
Geen
In overleg
Per direct
Leerbedrijf ID 100416330
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Salaris en mogelijkheden
- Anders, namelijk: Salaris
- Geen
- In overleg
Organisatieprofiel
VB
Visrestaurant Bergsdiep
Telefoonnummer: +31164304073
E-mail: restaurantbergsdiep@hotmail.com
Website: http://www.bergsdiep.nl
Contact persoon:
Desiree van Kleef-Schot
T: +31164858243
E: bergsdiep@gmail.com
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Checkt de gast inBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W5Checkt de gast uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenBehoort niet tot het takenpakket
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W2Checkt de gast inBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W5Checkt de gast uitBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetBehoort niet tot het takenpakket
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenBehoort niet tot het takenpakket
