Stage
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek
Fryske Bakkerij Baarsma.we gaan samen kijken waar jij het meeste van kan leren
BOL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100186647
Wie zoeken wij?
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Organisatieprofiel
FB
Fryske Bakkerij Baarsma
Telefoonnummer: +31512381215
E-mail: info@bakkerijbaarsma.nl
Website: https://bakkerijbaarsma.nl/
Contact persoon:
Dhr. Baarsma
T: +31512381215
E: info@bakkerijbaarsma.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
B1-K1
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P2-K1
Productieproces beheersen
P2-K1
- P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
- P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
- P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
- P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
B1-K1
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P2-K1
Productieproces beheersen
P2-K1
- P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
- P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
- P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
- P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
