Stage
Kok
Van der Valk Hotel Texel - De KoogHet strand en de zee op loopafstand van je werk? Kom werken als leerling kok bij Van der Valk op het prachtige Texel!
BBL
Niveau 2
Per direct
Leerbedrijf ID 100677803
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Met uitzicht op een vaste baan
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Met uitzicht op een vaste baan
VD
Van der Valk Hotel Texel - De Koog
Telefoonnummer: +31222317202
E-mail: hrm@valktexel.nl
Website: https://www.depelikaan.nl/
Contact persoon:
Lisa van Esch
T: +31222317202
E: hrm@texel.valk.com
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit





