Stage

Leidinggevende keuken

Hampshire Hotel Delft Centre
  • Youtube play button

Please to meet you.......

Ben jij iemand die mooie producten wil maken en het een feest vindt om in de keuken te werken dan ben jij de persoon die wij zoeken

BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100386421

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Vergoedingen en opties

Organisatieprofiel

HH
Hampshire Hotel Delft Centre

Telefoonnummer: +31152122125
Contact persoon:
Chantal Toor-van Velzen
T: +31152122125
E: chantal.toor@hoteldelftcentre.nl

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Leidinggevende keuken.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken