Stage
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek
Saucecompany B.V.Op zoek naar een Technische Carrière bij een dynamisch voedingsbedrijf?
BOL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100181880
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Organisatieprofiel
SB
Saucecompany B.V.
Telefoonnummer: +31493319191
E-mail: info@saucecompany.nl
Website: http://www.saucecompany.nl
Contact persoon:
Horst, Miranda van der
T: +31493751531
E: personeelszaken@saucecompany.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
B1-K1
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P2-K1
Productieproces beheersen
P2-K1
- P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
- P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
- P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
- P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
B1-K1
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P2-K1
Productieproces beheersen
P2-K1
- P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
- P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
- P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
- P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
- P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied




