Stage

Zelfstandig werkend kok

Frieteria BV

Leuk leerbedrijf

Alles wat er te doen is in de keuken. van snijwerk tot uitgifte.

BBL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100425083

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Handig om te weten

Vergoedingen en opties

Organisatieprofiel

FB
Frieteria BV

Telefoonnummer: +31321387777
Contact persoon:
Daniel van Oort
T: +31321387777
E: info@brasseria.nl

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
    Behoort niet tot het takenpakket

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Zelfstandig werkend kok.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk bedrijf zoek je?

Waar zoek je een stage?

Leerbedrijf zoeken