Stage

Manager/ondernemer horeca

Restaurant Achter de Poorte

Enthousiaste student gezocht met passie voor de horeca!

...

BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100142402

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Vergoedingen en opties

RA
Restaurant Achter de Poorte

Telefoonnummer: +31525681292
Contact persoon:
Natasja Bijl
T: +31622484478
E: info@restaurantachterdepoorte.nl

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Manager/ondernemer horeca.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken