Stage
Traiteur vers
Slagerij Hofman.
.
BBL
Niveau 3
Salaris in overleg
Per direct
Leerbedrijf ID 100299736
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Salaris en mogelijkheden
- Salaris in overleg
Organisatieprofiel
SH
Slagerij Hofman
Telefoonnummer: +31505410010
E-mail: slagerijhofman@ziggo.nl
Website: http://www.slagerijhofman.nl
Contact persoon:
Karin van Soest
T: +31883380311
E: K.vanSoest@s-bb.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
B1-K1
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K2
Verleent service aan de klant
B1-K2
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
B1-K3
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P3-K1
Voert versspecialistische handelingen uit
P3-K1
- P3-K1-W1Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
P3-K2
Coördineert traiteuropdrachten
P3-K2
- P3-K2-W1Maakt productieplanning
- P3-K2-W2Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
B1-K1
Voert verswerkzaamheden uit
B1-K1
- B1-K1-W1Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
B1-K3
Bewaakt voorraad versproducten
B1-K3
- B1-K3-W1Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2Slaat versproducten op
- B1-K3-W3Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
P3-K2
Coördineert traiteuropdrachten
P3-K2
- P3-K2-W1Maakt productieplanning
- P3-K2-W2Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
B1-K2
Verleent service aan de klant
B1-K2
- B1-K2-W1Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2Presenteert versproducten
- B1-K2-W3Verzorgt de uitstraling van de locatie
P3-K1
Voert versspecialistische handelingen uit
P3-K1
- P3-K1-W1Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
