Stage
Retailspecialist
Restaurant Boter Kaas en OlijvenDe plek om te werken in de Bollenstreek!
BBL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100422082
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan
Organisatieprofiel
RB
Restaurant Boter Kaas en Olijven
Telefoonnummer: +31252810056
E-mail: personeel@boterkaasenolijven.nl
Website: http://www.boterkaasenolijven.nl
Contact persoon:
Corine van den Heuvel
T: +31651474351
E: personeel@boterkaasenolijven.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
B1-K1
- B1-K1-W1Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
- B1-K1-W2Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
- B1-K1-W3Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
- B1-K1-W4Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
B1-K2
Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
- B1-K2-W2Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
- B1-K2-W3Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
- B1-K2-W4Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
- B1-K2-W5Doet operationele verbetervoorstellen
B1-K1
Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
B1-K1
- B1-K1-W1Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
- B1-K1-W2Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
- B1-K1-W3Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
- B1-K1-W4Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
B1-K2
Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
- B1-K2-W2Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
- B1-K2-W3Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
- B1-K2-W4Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
- B1-K2-W5Doet operationele verbetervoorstellen




