Stage

Meewerkend horeca ondernemer

Cafe Samson

Een café zoals een café hoort te zijn

BOL
Niveau 4
Per direct
Leerbedrijf ID 100739018

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Vergoedingen en opties

Organisatieprofiel

CS
Cafe Samson

Telefoonnummer: +31243233023
Contact persoon:
Bas Mahler
T: +31683160245
E: basmahler25@gmail.com

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W3Begroot financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W3Begroot financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
    Behoort niet tot het takenpakket

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Meewerkend horeca ondernemer.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken