Stage
Zelfstandig werkend bakker
Luxe Brood en Banketbakkerij de VochtBOL
Niveau 3
€150 - €150 p/m
Per direct
Leerbedrijf ID 100144541
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
LB
Luxe Brood en Banketbakkerij de Vocht
Telefoonnummer: +31402840347
E-mail: godfried.de.vocht@echtebakker.nl
Website: https://bakkerijdevocht.nl/
Contact persoon:
Dirk de Vocht
T: +31402840347
E: dirk@bakkerijdevocht.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voorBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
P2-K2
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voorBehoort niet tot het takenpakket
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
P2-K2
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
