Stage

Zelfstandig werkend bakker

De Oirschotse Bakker B.V.

Bij ons zit je "gebakken" Bakker met "Passie"

het gehele bakkers produkt vewerken van afwegen tot en met bakken zowel in brood en banket

BBL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100204807

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Handig om te weten

Vergoedingen en opties

Organisatieprofiel

DO
De Oirschotse Bakker B.V.

Telefoonnummer: +31499577338
Contact persoon:
Pieter van Assouw
T: +31499577338
E: info@oirschotsebakker.nl

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Zelfstandig werkend bakker.

*(verplicht)
0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken