Stage
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Fletcher Hotel Restaurant Uden-VeghelZelfstandig werkend gastheer / gastvrouw Teugel Resort Uden.
BOL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100150864
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
Organisatieprofiel
FH
Fletcher Hotel Restaurant Uden-Veghel
Adres: Bedafseweg 22, 5406 TM Uden
Adres: Bedafseweg 22, 5406 TM Uden
Telefoonnummer: +31413263088
E-mail: info@hotelteugel.nl
Website: http://www.hotelteugel.nl
Contact persoon:
Marcel Spaninks
T: +31646052582
E: fenbmanager@teugelresort.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Werkt in de bediening
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
B1-K2
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
P2-K2
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K3
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
B1-K1
Werkt in de bediening
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K3
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
B1-K2
Bewaakt de voorraad
B1-K2
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
P2-K2
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart


