Stage
1e Medewerker fastservice
Frituur De KombuisEen enthousiaste en gemotiveerde medewerker gezocht!
BBL
Niveau 3
Per direct
Leerbedrijf ID 100806348
Wie zoeken wij?
Handig om te weten
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
FD
Frituur De Kombuis
Adres: Kaai 65, 4351 AB Veere
Adres: Kaai 65, 4351 AB Veere
Telefoonnummer: +31118501262
E-mail: info.frituurdekombuis@gmail.com
Contact persoon:
Robin Baan
T: +31615253823
E: rjlbaan@outlook.com
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
B1-K2
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
B1-K3
Beheert de voorraad
B1-K3
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
P2-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K1
- P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
B1-K1
Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
B1-K1
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5Onderhoudt apparatuur en gereedschap
B1-K3
Beheert de voorraad
B1-K3
- B1-K3-W1Controleert de voorraad
- B1-K3-W2Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
B1-K2
Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
B1-K2
- B1-K2-W1Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2Verkoopt producten
- B1-K2-W3Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6Vangt klachten van gasten op
P2-K1
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K1
- P2-K1-W1Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer

