Bedrijf
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Hotel-restaurants
Werken en leren
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor zij-instromers
6 stages gevonden voor Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Gastheer/-vrouw
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum
Commercieel medewerker
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum

Gastheer/-vrouw
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum

Manager/ondernemer horeca
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Broekhuizerlaan 2, 3956 NS Leersum
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamische landbouw (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamische landbouw (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Verzorgt het agrobusinessproduct
- B1-K1-W1Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
- B1-K1-W2Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
- B1-K1-W3Controleert meetgegevens
- B1-K1-W4Deelt product- en productie-informatie
- B1-K1-W5Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
P7-K1
Telen product of gewas
- P7-K1-W1Verzorgt teelt
- P7-K1-W2Verzorgt oogst
- P7-K1-W3Verzorgt en registreert gewasgezondheid
- P7-K1-W4Draagt zorg voor de veehouderij/het dierlijk product
- P7-K1-W5Werkt mee aan de (verdere) ontwikkeling van een biologisch-dynamische methode
P7-K2
Beheersen bedrijfsactiviteiten
- P7-K2-W1Bewaakt de planning
- P7-K2-W2Instrueert medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Agro, productie, handel en technologie
Opleidingscode 23393
Medewerker teelt (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Medewerker teelt (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Verzorgt het agrobusinessproduct
- B1-K1-W1Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
- B1-K1-W2Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
- B1-K1-W3Controleert meetgegevens
- B1-K1-W4Deelt product- en productie-informatie
- B1-K1-W5Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
P1-K1
Telen product of gewas
- P1-K1-W1Verzorgt teelt en gewasgezondheid
- P1-K1-W2Verzorgt oogst
Equivalenten van deze opleiding
Biologisch-dynamisch bedrijf
Opleidingscode 22203teelt 4
Opleidingscode 22204Teelt 2/3
Opleidingscode 22208Zorg, natuur en gezondheid
Opleidingscode 22225Productiedieren
Opleidingscode 22234Agro productie, handel en technologie
Opleidingscode 23168Agro, productie, handel en technologie
Opleidingscode 23393Medewerker teelt
Opleidingscode 25431Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Dierenhouder
Opleidingscode 97050Binnenteelt (Medewerker binnenteelt)
Opleidingscode 97100Biologisch-dynamisch bedrijf (Medewerker biologisch-dynamisch bedrijf)
Opleidingscode 97120Buitenteelt (Medewerker buitenteelt)
Opleidingscode 97190Dierverzorger
Opleidingscode 97360Vakfunctionaris zorg en leefomgeving
Opleidingscode 97550Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant)
Opleidingscode 97552Vakfunctionaris zorg en leefomgeving
Opleidingscode 97560Teelt 2/3 (Medewerker teelt)
Opleidingscode 97660Teelt 4
Opleidingscode 97680Productiedieren
Opleidingscode 97700Productiedieren
Opleidingscode 97710
Vakbekwaam medewerker teelt (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakbekwaam medewerker teelt (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Verzorgt het agrobusinessproduct
- B1-K1-W1Borgt de kwaliteit van het agrobusinessproduct
- B1-K1-W2Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden
- B1-K1-W3Controleert meetgegevens
- B1-K1-W4Deelt product- en productie-informatie
- B1-K1-W5Reflecteert op eigen handelen en de gevolgen daarvan op de omgeving
P4-K1
Telen product of gewas
- P4-K1-W1Verzorgt teelt
- P4-K1-W2Verzorgt oogst
- P4-K1-W3Verzorgt en registreert gewasgezondheid
P4-K2
Beheersen bedrijfsactiviteiten
- P4-K2-W1Bewaakt de planning
- P4-K2-W2Instrueert medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Biologisch-dynamisch bedrijf
Opleidingscode 22203teelt 4
Opleidingscode 22204Teelt 2/3
Opleidingscode 22208Zorg, natuur en gezondheid
Opleidingscode 22225Productiedieren
Opleidingscode 22234Agro productie, handel en technologie
Opleidingscode 23168Agro productie, handel en technologie
Opleidingscode 23212Agro, productie, handel en technologie
Opleidingscode 23393Vakbekwaam medewerker teelt
Opleidingscode 25435Vakbekwaam medewerker teelt
Opleidingscode 25536Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Dierenhouder
Opleidingscode 97050Binnenteelt (Vakbekwaam medewerker binnenteelt)
Opleidingscode 97110Biologisch-dynamisch bedrijf (Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamisch bedrijf)
Opleidingscode 97130Buitenteelt (Vakbekwaam medewerker buitenteelt)
Opleidingscode 97200Dierverzorger
Opleidingscode 97360Vakfunctionaris zorg en leefomgeving
Opleidingscode 97550Zorg, natuur en gezondheid (Werkbegeleider zorgbedrijf plant)
Opleidingscode 97552Vakfunctionaris zorg en leefomgeving
Opleidingscode 97560Teelt 2/3 (Vakbekwaam medewerker teelt)
Opleidingscode 97670Teelt 4
Opleidingscode 97680Productiedieren
Opleidingscode 97700Productiedieren
Opleidingscode 97710
Commercieel medewerker (Economie en administratie)
Commercieel medewerker (Economie en administratie)
B1-K1
Onderzoekt de customer journey
- B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
- B1-K1-W2Analyseert de customer journey
- B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
- B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
- B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking
B1-K2
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten
- B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
- B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
- B1-K2-W3Voert webcare uit
P1-K1
Voert een commercieel traject uit
- P1-K1-W1Bereidt een commercieel traject voor
- P1-K1-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
- P1-K1-W3Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming
- P1-K1-W4Voert een verkoopgesprek
- P1-K1-W5Doet klanten een commercieel aanbod
- P1-K1-W6Verzorgt het interne ordertraject
- P1-K1-W7Voert aftersales uit
Equivalenten van deze opleiding
Commercieel medewerker
Opleidingscode 22164Commercie
Opleidingscode 23064Commercie
Opleidingscode 23354Commercieel medewerker
Opleidingscode 25134Economie en administratie
Opleidingscode 79090Commercieel medewerker
Opleidingscode 90110Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO)
Opleidingscode 90111Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel)
Opleidingscode 90112Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst)
Opleidingscode 90113Commercieel medewerker 4 (Junior)
Opleidingscode 93800
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P4-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad
P4-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1Verzamelt informatie
- P4-K2-W2Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3Selecteert dranken
- P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P4-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4Begroot financiën
- P4-K3-W5Bewaakt financiën
- P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.
Opleidingscode 90680Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 90686Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)
Opleidingscode 90689Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 94161
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 95100Kok (Gespecialiseerd kok)
Opleidingscode 95101