Deli Bird Thai Kitchen Restaurant
- Naam Deli Bird Thai Kitchen Restaurant
- Leerbedrijf ID 100446356
- KvK naam Deli Bird Thai Kitchen Take Away
- KvK nummer 24359359
- KvK vestigingsnummer 000001137328
- Bedrijfsindeling Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
- Telefoon +31104855288
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving bereiding van etenswaren voor restaurantgebruik
Deli Bird Thai Kitchen Restaurant
- Naam Deli Bird Thai Kitchen Restaurant
- Leerbedrijf ID 100446356
- KvK naam Deli Bird Thai Kitchen Take Away
- KvK nummer 24359359
Erkenningen
Sector: Cross-over
Voert taken rondom informatiemanagement uit (B1-K1)
- Zorgt voor de schriftelijke informatie-uitwisseling (B1-K1-W1)
- Zorgt voor de mondelinge (telefonische) informatieuitwisseling (B1-K1-W2)
- Genereert in opdracht managementinformatie (B1-K1-W3)
Voert taken rondom planning en organisatie uit (B1-K2)
- Beheert de agenda (B1-K2-W1)
- Organiseert bijeenkomsten (B1-K2-W2)
- Maakt ruimtes gebruiksklaar (B1-K2-W3)
- Assisteert bij voorraadbeheer (B1-K2-W4)
- Draagt bij aan een veilige situatie (B1-K2-W5)
Verzorgt on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten (B1-K3)
- Voert promotieactiviteiten uit (B1-K3-W1)
- Voert webcare werkzaamheden uit (B1-K3-W2)
- Verzorgt de informatie op internet en intranet en onderhoudt de website (B1-K3-W3)
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten (B1-K4)
- Ontvangt de klant/gast (B1-K4-W1)
- Informeert en adviseert de klant/gast (B1-K4-W2)
- Onderhoudt in- en/of externe contacten (B1-K4-W3)
Voert administratieve en financiële processen uit (B1-K5)
- Verzamelt en verwerkt informatie (B1-K5-W1)
- Beheert het (digitale) dossier (B1-K5-W2)
- Stelt facturen op en controleert deze (B1-K5-W3)
- Controleert inkoopfacturen en verricht activiteiten voor de fiattering van inkoopfacturen (B1-K5-W4)
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Deli Bird Thai Kitchen Restaurant
- Naam Deli Bird Thai Kitchen Restaurant
- Leerbedrijf ID 100446356
- KvK naam Deli Bird Thai Kitchen Take Away
- KvK nummer 24359359
Contactpersonen (1)
-
Wiland Toelen Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Gastheer / -vrouw, Business support
Gastheer / -vrouw, Business support