Deli Harmony (Biologische specialiteiten)
- Naam Deli Harmony (Biologische specialiteiten)
- Leerbedrijf ID 100277834
- KvK naam Westfort Hedel B.V.
- KvK nummer 11063625
- KvK vestigingsnummer 000016848128
- Bedrijfsindeling Slachterijen (geen pluimvee)
- Telefoon +31735995683
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Henk van Oers: vakman, pionier en de man met tomeloze passie voor zijn vak. Hij richtte in 1981 samen met Peter de Ruiter de eerste franchiseformule voor biologische slagerijen op: “De Groene Weg”. Tegen de stroom van intensivering van de veeteelt in, kozen zij juist voor extensivering waarbij aandacht voor dierwelzijn voorop stond. Henk heeft daarmee al ruim 30 jaar ervaring in de verwerking van biologisch vlees. “De Groene Weg” is overigens nog steeds de enige franchise formule in de biologische slagersbranche.In 2006 startte Henk zijn bedrijf Deli Harmony, waarmee hij zich richtte op de kunst van het verwerken van biologisch vlees tot biologische vleeswaren en vleesproducten. Deli Harmony is een kleinschalig bedrijf met een duidelijke visie. De filosofie van het bedrijf is dat er rechtsreeks bij de biologische boeren wordt ingekocht en dat er zeer economisch en zonder verlies verwerkt wordt.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Deli Harmony (Biologische specialiteiten)
- Naam Deli Harmony (Biologische specialiteiten)
- Leerbedrijf ID 100277834
- KvK naam Westfort Hedel B.V.
- KvK nummer 11063625
Erkenningen
Sector: Economie en administratie
niveau 3 / 12-12-2013
Onderzoekt de customer journey (B1-K1)
- Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart (B1-K1-W1)
- Analyseert de customer journey (B1-K1-W2)
- Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen (B1-K1-W3)
- Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart (B1-K1-W4)
- Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking (B1-K1-W5)
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten (B1-K2)
- Inventariseert wensen en behoeften (B1-K2-W1)
- Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit (B1-K2-W2)
- Voert webcare uit (B1-K2-W3)
Voert een commercieel traject uit (P1-K1)
- Bereidt een commercieel traject voor (P1-K1-W1)
- Acquireert klanten en/of opdrachten (P1-K1-W2)
- Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming (P1-K1-W3)
- Voert een verkoopgesprek (P1-K1-W4)
- Doet klanten een commercieel aanbod (P1-K1-W5)
- Verzorgt het interne ordertraject (P1-K1-W6)
- Voert aftersales uit (P1-K1-W7)
Equivalenten van deze opleiding
- Commercie (23064)
- Commercie (23354)
- Commercieel medewerker (22164)
- Commercieel medewerker (25134)
- Commercieel medewerker (90110)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO) (90111)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel) (90112)
- Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst) (90113)
- Commercieel medewerker 4 (Junior) (93800)
- Economie en administratie (79090)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 3 / 27-8-2012
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1)
- Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces (P2-K1-W1)
- Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan (P2-K1-W2)
- Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren (P2-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround medewerker versindustrie (25427)
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (90014)
- Allround voedingsoperator (95686)
- Leidinggevende versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (94760)
- Meewerkend voorman vlees- en gemaksvoedingsindustrie (91660)
- Productievakkracht versindustrie (22246)
- Productievakkracht versindustrie (93690)
- Productievakkracht versindustrie (94730)
- Productievakkracht versindustrie (Allround medewerker versindustrie) (93692)
- Productievakkracht versindustrie (Meewerkend voorman versindustrie) (93691)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 2 / 27-8-2012
Voert verswerkzaamheden uit (B1-K1)
- Be- en/of verwerkt versproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten (B1-K1-W2)
- Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving (B1-K1-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen (B1-K1-W4)
Verleent service aan de klant (B1-K2)
- Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen (B1-K2-W1)
- Presenteert versproducten (B1-K2-W2)
- Verzorgt de uitstraling van de locatie (B1-K2-W3)
Bewaakt voorraad versproducten (B1-K3)
- Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit (B1-K3-W1)
- Slaat versproducten op (B1-K3-W2)
- Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten (B1-K3-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker slagerij (91650)
- Medewerker vers (25423)
- Medewerker versdetailhandel (22244)
- Medewerker versdetailhandel (Productiemedewerker versdetailhandel) (91651)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker vers supermarkt) (91653)
- Medewerker versdetailhandel (Verkoopmedewerker versspeciaalzaak) (91652)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (22245)
- Vakbekwaam medewerker versdetailhandel (91630)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23166)
- Vers: Vakmanschap & ambacht (23288)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 2 / 27-8-2012
Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor (B1-K1)
- Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar (B1-K1-W1)
- Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen (B1-K1-W2)
- Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door (B1-K1-W3)
Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit (B1-K2)
- Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines (B1-K2-W1)
- Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces (B1-K2-W2)
- Voert afval- en/of restproducten af (B1-K2-W3)
- Reinigt en/of desinfecteert (B1-K2-W4)
- Rondt werkzaamheden af (B1-K2-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Logistiek medewerker (Logistiek medewerker SVO) (90254)
- Logistiek medewerker versindustrie (95683)
- Logistiek vakman (Logistiek medewerker versindustrie) (95332)
- Medewerker versindustrie (25428)
- Operator (Voedingsoperator) (90313)
- Productiemedewerker versindustrie (22243)
- Productiemedewerker versindustrie (93700)
- Productiemedewerker vleesindustrie (92950)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Portioneren van vlees) (92951)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, schone slachthal) (92952)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten rund/kalf, vuile slachthal) (92953)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, schone slachthal) (92954)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Slachten varken, vuile slachthal) (92955)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Uitbenerij) (92956)
- Productiemedewerker vleesindustrie (Voorbewerken van vlees) (92957)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23167)
- Vers: Vakmanschap & industrie (23227)
- Voedingsoperator (95691)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 27-8-2012
Organiseert en bewaakt het versproductieproces (B1-K1)
- Bewaakt de voortgang en de kwaliteit van het gehele versproductieproces (B1-K1-W1)
- Bewaakt de voorraad versproducten en materialen (B1-K1-W2)
- Doet verbetervoorstellen voor de in het bedrijf geldende richtlijnen (B1-K1-W3)
- Maakt productie- en personeelsplanning (B1-K1-W4)
- Levert managementinformatie aan (B1-K1-W5)
Geeft leiding aan versproductieafdelingen (B1-K2)
- Stuurt medewerkers functioneel aan (B1-K2-W1)
- Begeleidt medewerkers (B1-K2-W2)
Voert formele gesprekken (B1-K3)
- Organiseert en voert werkoverleg (B1-K3-W1)
- Assisteert bij het in dienst nemen/hebben van personeel (B1-K3-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Leidinggevende versindustrie (22248)
- Leidinggevende versindustrie (Productieleider versindustrie) (94770)
- Productieleider versindustrie (25422)
- Productieleider vlees- en gemaksvoedingsind. (Productieleider vlees- en gemaksvoedingsind.) (92960)
- Vers: Leidinggeven & industrie (23191)
- Vers: Leidinggeven & industrie (23226)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
niveau 4 / 9-11-2021
Zorgdragen voor voedingsproductie (B1-K1)
- Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselkwaliteit (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne (B1-K1-W3)
- Controleert meetgegevens (B1-K1-W4)
Productieproces optimaliseren (P3-K1)
- Bereidt voedingsproductie voor (P3-K1-W1)
- Bedient en bewaakt productieapparatuur (P3-K1-W2)
- Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen (P3-K1-W3)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W4)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W5)
- Organiseert procesoptimalisatie (P3-K1-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding en technologie (25463)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Deli Harmony (Biologische specialiteiten)
- Naam Deli Harmony (Biologische specialiteiten)
- Leerbedrijf ID 100277834
- KvK naam Westfort Hedel B.V.
- KvK nummer 11063625
Contactpersonen (1)
-
Henk van Oers Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Commercieel medewerkerRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenCommercieel medewerker, Allround medewerker versindustrie, Medewerker vers, Medewerker versindustrie, Productieleider versindustrie, Vakexpert voeding, technologie en techniek
Allround medewerker versindustrie, Medewerker vers, Medewerker versindustrie, Productieleider versindustrie, Vakexpert voeding, technologie en techniek