Euro Pizza Restaurant B.V.
- Naam Euro Pizza Restaurant B.V.
- Leerbedrijf ID 100790811
- KvK naam Euro Pizza Restaurant B.V.
- KvK nummer 86864750
- KvK vestigingsnummer 000042218489
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31636185075
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 1
- Stage/bbl overeenkomsten 1
Organisatieprofiel
- Omschrijving Welkom bij Europizza, een restaurant in Amsterdam-noord dat plaats bied aan 60-100 personen en in de zomer over een terras beschikt. We bereiden in onze keuken verschillende snacks en gerechten en daarbij eigentijdse pizza's met lokale producten. Je kan hier als gast terecht voor een pizza aan de bar, wat snacks op het terras of een uitgebreidere avond met een menu bestaande uit verschillende gerechten en een pizza om te delen. De keuken is open en verzorgd en koks serveren soms ook gerechten aan de bar.
- Informatie Leren & Werken Bij Europizza leer en werk je in een team dat uit 3 tot 5 koks bestaat. De kaart wisselt 4 tot 6 keer per jaar en daarbij gebruiken we uiteenlopende methodes en bereidingen. De inhoud van het menu bevat een gevarieerd aanbod van vis, vlees, groenten en ook vegan gerechten. Gerechten voor een nieuw menu worden bedacht en getest van tevoren en deze processen zijn, afhankelijk van ervaring, toegankelijk voor werknemers en stagiaires. Onze organisatie werkt met verschillende systemen die werkprocessen ondersteunen zoals Annoncer, Lightspeed en Notion. We zijn een jong en leergierig bedrijf dat vaak personeel opleid die ook binnen het bedrijf kunnen blijven groeien. We hechten veel belang aan een goede en veilige werksfeer daarom hebben we vastgelegd hoe we met gasten en met collega's omgaan. Mocht er iets zijn dat je lastig te bespreken vindt kan je terecht bij een aangewezen extern vertrouwenspersoon.
- Informatie Student Kijk vooral eens rond op onze website en instagram voor en goede indruk anders kan je altijd contact opnemen met het contactpersoon of kom een keer langs. instagram: https://www.instagram.com/europizza.rest/ website: https://europizza.rest/
Euro Pizza Restaurant B.V.
- Naam Euro Pizza Restaurant B.V.
- Leerbedrijf ID 100790811
- KvK naam Euro Pizza Restaurant B.V.
- KvK nummer 86864750
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 10-10-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 4 / 10-10-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
niveau 3 / 10-10-2024
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Euro Pizza Restaurant B.V.
- Naam Euro Pizza Restaurant B.V.
- Leerbedrijf ID 100790811
- KvK naam Euro Pizza Restaurant B.V.
- KvK nummer 86864750
Contactpersonen (1)
-
Tjalling de Goede Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Zelfstandig werkend kokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenZelfstandig werkend kok, Kok, Leidinggevende keuken
Kok, Leidinggevende keuken