Fontein Horeca
- Naam Fontein Horeca
- Leerbedrijf ID 100687189
- KvK naam Fontein Horeca | Deli 19 by Weena B.V.
- KvK nummer 72442166
- KvK vestigingsnummer 000040551849
- Bedrijfsindeling Restaurants, cafetaria's e.d.
- Telefoon +31657293781
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Op de tiende verdieping in het oude Shell-gebouw bij de Hofpleinfontein zit Fontein Rooftop. Vanaf elke tafel heb je een mooi uitzicht over de stad Rotterdam en zelfs tot aan Den Haag. Bij Fontein Rooftop staat Fine Dining hoog in het vaandel, waarbij een vast 5-gangen menu van de chef wordt geserveerd. Dit vaste menu wordt maandelijks aangepast. Hierbij worden ook bijpassende wijnen geschonken en zijn er wijnarrangementen beschikbaar. Naast het Fine Dining is Fontein Rooftop ook beschikbaar voor privé feesten en partijen. Dit gaat van borrel tot luxe bruiloft.
- Informatie Leren & Werken Fontein Rooftop valt onder de DRG Horeca holding. Hieronder vallen 8 verschillende zaken: Bokaal, Weena, De Gele Kanarie, Karma Café, Fontein Rooftop, Botanero, Containerbar Noord en Plein Oost. Bij Fontein Rooftop is de chef-kok ook leermeester en die leert je graag alle fijne kneepjes van het koksvak. Daarnaast hebben we binnen de organisatie verschillende leermeesters voor zowel bediening als keuken in dienst. Daarnaast hebben we ook een docent in dienst die bij een hospitality-opleiding les heeft gegeven, maar terug naar het werkveld is gekomen om studenten binnen de praktijk op te leiden en te begeleiden. Door deze brede begeleidingsstaf kunnen we op maat begeleiden en het beste voor het leerproces van de student bieden.
- Informatie Student Op het moment werken we nauw samen met Zadkine en zijn er maandelijks verschillende interne trainingen beschikbaar op het gebied van gastvrijheid, barista-skills, taptrainingen, HACCP, bierkennis en wijnkennis. Deze trainingen kunnen allemaal in overleg gevolgd worden, zodat je naast de kennis van school ook de kennis vanuit de praktijk meekrijgt.
Fontein Horeca
- Naam Fontein Horeca
- Leerbedrijf ID 100687189
- KvK naam Fontein Horeca | Deli 19 by Weena B.V.
- KvK nummer 72442166
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P3-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P3-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P3-K1-W2)
- Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten (P3-K1-W3)
- Stelt de menukaart op (P3-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P3-K1-W5)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P3-K1-W6)
- Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen (P3-K1-W7)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P3-K2)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P3-K2-W1)
- Stuurt medewerkers aan (P3-K2-W2)
- Voert intern formele gesprekken (P3-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Gespecialiseerd kok) (95101)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P4-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P4-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P4-K1-W2)
- Stelt de menukaart op (P4-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P4-K1-W4)
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit (P4-K1-W5)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P4-K2)
- Maakt een operationeel plan (P4-K2-W1)
- Plant en verdeelt de werkzaamheden (P4-K2-W2)
- Begroot financiën (P4-K2-W3)
- Bewaakt financiën (P4-K2-W4)
- Stuurt medewerkers aan (P4-K2-W5)
- Voert intern formele gesprekken (P4-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (95100)
- Kok (Leidinggevende keuken) (93360)
- Kok (Leidinggevende keuken) (95102)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken) (90687)
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Fontein Horeca
- Naam Fontein Horeca
- Leerbedrijf ID 100687189
- KvK naam Fontein Horeca | Deli 19 by Weena B.V.
- KvK nummer 72442166
Contactpersonen (1)
-
Tamara Vuurman e/v de Jong Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Leidinggevende bedieningRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenLeidinggevende bediening, Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Gastheer / -vrouw
Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw, Manager / ondernemer horeca, Meewerkend horeca ondernemer, Gastheer / -vrouw