Friandries B.V.
- Naam Friandries B.V.
- Leerbedrijf ID 100409519
- KvK naam Friandries B.V.
- KvK nummer 83365907
- KvK vestigingsnummer 000049536346
- Bedrijfsindeling Winkels in chocolade en suikerwerk
- Telefoon +31652202007
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 0
- Stage/bbl overeenkomsten 2
Organisatieprofiel
- Omschrijving Winkel met productiekeuken
-
Opleidingsgebieden
- Retail - Ondernemer retail
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Friandries B.V.
- Naam Friandries B.V.
- Leerbedrijf ID 100409519
- KvK naam Friandries B.V.
- KvK nummer 83365907
Erkenningen
Sector: Handel, mode, ondernemerschap
Profileert zichzelf als ondernemer (B1-K1)
- Bereidt zich op ondernemen voor (B1-K1-W1)
- Onderzoekt de markt (B1-K1-W2)
- Ontwikkelt een ondernemersconcept (B1-K1-W3)
Ontwikkelt een business model (B1-K2)
- Selecteert het klantsegment en de waardepropositie van de onderneming (B1-K2-W1)
- Kiest de kanalen en klantrelaties van de onderneming (B1-K2-W2)
- Maakt een financieel plan voor de onderneming (B1-K2-W3)
- Kiest een vorm voor ondernemen (B1-K2-W4)
- Zet een zakelijk netwerk op (B1-K2-W5)
- Construeert een business model (B1-K2-W6)
Voert operationele processen in een handelsonderneming uit (B1-K3)
- Koopt producten in (B1-K3-W1)
- Verkoopt producten (B1-K3-W2)
- Voert logistieke processen uit (B1-K3-W3)
- Voert marketing- en communicatieprocessen uit (B1-K3-W4)
- Voert financiële en administratieve processen uit (B1-K3-W5)
- Maakt een operationeel plan voor de onderneming (B1-K3-W6)
Ontwikkelt zich in het ondernemen (B1-K4)
- Volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en de markt (B1-K4-W1)
- Reflecteert op de eigen werkzaamheden in relatie tot de ondernemersvaardigheden (B1-K4-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Handel en ondernemerschap (79080)
- Ondernemer detailhandel (22147)
- Ondernemer detailhandel (90290)
- Ondernemer retail (25166)
- Ondernemerschap handel (23355)
- Ondernemerschap retail (23079)
Sector: Horeca en bakkerij
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P3-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P3-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P3-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P3-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P3-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P3-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P3-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P3-K2-W3)
Voert leidinggevende taken uit (P3-K3)
-
Niet uitvoerbaar: Maakt een operationeel plan (P3-K3-W1)
-
Niet uitvoerbaar: Plant en verdeelt werkzaamheden (P3-K3-W2)
-
Niet uitvoerbaar: Begroot financiën (P3-K3-W3)
-
Niet uitvoerbaar: Beheert financiën (P3-K3-W4)
-
Niet uitvoerbaar: Stuurt medewerkers aan (P3-K3-W5)
-
Niet uitvoerbaar: Voert intern formele gesprekken (P3-K3-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (94242)
- Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (93720)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij) (90685)
- Leidinggevende bakkerij (25172)
Bereidt patisserieproducten (B1-K1)
- Plant de productie van patisserieproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van patisserieproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt patisserieproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert en werkt patisserieproducten af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment (B1-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (B1-K2-W1)
- Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur (B1-K2-W2)
- Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W3)
- Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W4)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (B1-K2-W5)
- Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten (B1-K2-W6)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (Specialist banketbakker) (90710)
- Brood en banket (Patissier) (94241)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Patisserie (23086)
- Patisserie (23318)
- Patissier (25183)
Bereidt bakkerijproducten (B1-K1)
- Plant de productie van bakkerijproducten (B1-K1-W1)
- Bereidt de productie van bakkerijproducten voor (B1-K1-W2)
- Bereidt bakkerijproducten (B1-K1-W3)
- Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten (B1-K1-W4)
- Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af (B1-K1-W5)
- Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten (B1-K1-W6)
- Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op (B1-K1-W7)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon (B1-K1-W8)
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op (P2-K1)
- Bestelt benodigde grondstoffen en producten (P2-K1-W1)
- Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties (P2-K1-W2)
- Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes (P2-K1-W3)
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur (P2-K2)
- Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur (P2-K2-W1)
- Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer (P2-K2-W2)
- Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten (P2-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Banketbakker (90690)
- Banketbakker (Allround banketbakker) (90700)
- Brood en banket (22181)
- Brood en banket (23082)
- Brood en banket (23295)
- Brood en banket (94230)
- Brood en banket (94240)
- Brood en Banket (94220)
- Brood en banket (Allround banketbakker) (94232)
- Brood en banket (Allround brood- en banketbakker) (94233)
- Brood en banket (Allround broodbakker) (94231)
- Brood en banket (Banketbakker) (94222)
- Brood- en banketbakker (90730)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90731)
- Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker) (90732)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Zelfstandig werkend bakker (25174)
- Zelfstandig werkend banketbakker (95748)
- Zelfstandig werkend broodbakker (95749)
Sector: Media en vormgeving
Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp (B1-K1)
- Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor (B1-K1-W1)
- Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op (B1-K1-W2)
- Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie (B1-K1-W3)
Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt (B1-K2)
- Maakt een persoonlijk portfolio (B1-K2-W1)
- Begeeft zich in het relevante netwerk (B1-K2-W2)
Maakt een ruimtelijk ontwerp (P2-K1)
- Onderzoekt de opdracht voor ruimtelijke vormgeving (P2-K1-W1)
- Ontwikkelt concept voor ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W2)
- Maakt ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W3)
- Visualiseert ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W4)
- Presenteert ruimtelijk ontwerp (P2-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Ruimtelijk vormgever (25212)
- Ruimtelijke vormgeving (23098)
- Ruimtelijke vormgeving (23326)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (22093)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (91540)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Stand-, winkel en decorvormgever) (91541)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Vormgever productpresentatie) (91542)
- Vormgeving ruimtelijke presentatie en communicatie (Winkelpubliciteitvormgever) (91543)
Friandries B.V.
- Naam Friandries B.V.
- Leerbedrijf ID 100409519
- KvK naam Friandries B.V.
- KvK nummer 83365907
Contactpersonen (2)
-
Sep van Hannen Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Ondernemer handelRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenOndernemer handel
-
Dries Michels Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Leidinggevende bakkerijRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenLeidinggevende bakkerij, Patissier, Gespecialiseerd kok, Kok, Ruimtelijk vormgever, Zelfstandig werkend bakker, Leidinggevende keuken, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok
Patissier, Gespecialiseerd kok, Kok, Ruimtelijk vormgever, Zelfstandig werkend bakker, Leidinggevende keuken, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Zelfstandig werkend kok